Highbury House

A contemporary rear extension and renovation to revitalise the living accommodation of a mid-terraced Victorian dwelling within the Calabria Road Conservation Area.

This handsome house in Highbury suffered from its traditionally enclosed layout. The works extended and opened the house to the rear, creating a light, expansive kitchen / dining area with direct connection to the newly upgraded garden.

Exemple d'un jardin avec une terrasse en bois ou composite arrière tendance de taille moyenne avec un mur de soutènement. —  Houzz
Photos de sujets associés
Cette photo n'a aucune question

Ce que les Houzzers en disent :

charlotte_machin85
Charlotte Machin a ajouté ceci à gardenil y a 4 jours

I love this layout but not so keen on the decking

jordnb
Jordan Burgess a ajouté ceci à house ideas7 mai 2019

steps up to garden with bench seating

gwenllianstifin
gwenllianstifin a ajouté ceci à Garden29 avr. 2019

could have narrower steps than planned and borders with stif plants that Undeg couldnt fall though and put gate across steps only?

Photos dans Highbury House

Les personnes qui ont aimé cette photo ont aussi aimé
Fired Up
Bespoke Kota Blue Limestone Paving
Floating House
Extension, loft conversion & renovation - Russell Road
Brixton Garden
House in Angel
Courtyard garden design in Barnsbury, London
Fulham Road
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

En continuant à naviguer sur ce site ou à utiliser cette application, j'accepte que le groupe Houzz utilise des cookies ou d'autres technologies similaires pour améliorer ses produits et services, me proposer du contenu pertinent et personnaliser l'expérience utilisateur. En savoir plus.