Houzz Logo Print

Idées déco de buanderies avec une crédence grise

DSSecretClient
DSSecretClient
Amy Storm & CompanyAmy Storm & Company
Picture Perfect House
Idée de décoration pour une buanderie linéaire tradition de taille moyenne et multi-usage avec un placard avec porte à panneau encastré, des portes de placard grises, un plan de travail en quartz, une crédence grise, une crédence en dalle de pierre, un plan de travail gris, un évier encastré, un mur beige, des machines superposées et un sol beige.
Number 16- Laundry
Number 16- Laundry
Jess Hunter Interior DesignJess Hunter Interior Design
The Utilities Room- Combining laundry, Mudroom and Pantry.
Idées déco pour une buanderie parallèle contemporaine multi-usage et de taille moyenne avec un évier posé, un placard à porte shaker, un plan de travail en quartz modifié, une crédence grise, une crédence en carreau de verre, un mur blanc, sol en béton ciré, des machines côte à côte, un plan de travail blanc, des portes de placard turquoises et un sol gris.
Laundry Spaces
Laundry Spaces
Rachael Elise DesignRachael Elise Design
Cette photo montre une buanderie parallèle chic dédiée et de taille moyenne avec des portes de placard blanches, des machines côte à côte, un sol gris, un plan de travail en quartz, une crédence en céramique, un plan de travail blanc, une crédence grise, un mur blanc et parquet clair.
Villa M&G
Villa M&G
manuarino architettura design comunicazione.manuarino architettura design comunicazione.
stanza lavanderia con lavatrice, asciugatrice e spazio storage
Réalisation d'une buanderie linéaire design dédiée avec un évier utilitaire, un placard à porte plane, des portes de placard blanches, un plan de travail en bois, une crédence grise, une crédence en carreau de porcelaine, un mur gris, un sol en carrelage de porcelaine, des machines superposées, un sol blanc et un plan de travail blanc.
Orr Residence
Orr Residence
Geoff Chick & AssociatesGeoff Chick & Associates
Cette image montre une grande buanderie marine en U dédiée avec un placard avec porte à panneau encastré, des portes de placard blanches, une crédence grise, une crédence en carreau briquette, un mur blanc, un sol en bois brun, des machines côte à côte, un sol marron, un plan de travail blanc et du lambris de bois.
TAS, Davies Design & Construction
TAS, Davies Design & Construction
Housing Industry Association - HIAHousing Industry Association - HIA
A combination of bricks, cement sheet, copper and Colorbond combine harmoniously to produce a striking street appeal. Internally the layout follows the client's brief to maintain a level of privacy for multiple family members while also taking advantage of the view and north facing orientation. The level of detail and finish is exceptional throughout the home with the added complexity of incorporating building materials sourced from overseas.
Millionaire Lottery Home - Eagle Mountain, Abbotsford
Millionaire Lottery Home - Eagle Mountain, Abbotsford
RaveninsideRaveninside
Idées déco pour une grande buanderie parallèle contemporaine en bois clair dédiée avec un évier encastré, un placard à porte plane, un plan de travail en quartz modifié, une crédence grise, une crédence en mosaïque, un mur gris, un sol en carrelage de porcelaine, des machines côte à côte, un sol blanc et un plan de travail blanc.
Nepean
Nepean
Distinct Innovations Pty LtdDistinct Innovations Pty Ltd
Built on the beautiful Nepean River in Penrith overlooking the Blue Mountains. Capturing the water and mountain views were imperative as well as achieving a design that catered for the hot summers and cold winters in Western Sydney. Before we could embark on design, pre-lodgement meetings were held with the head of planning to discuss all the environmental constraints surrounding the property. The biggest issue was potential flooding. Engineering flood reports were prepared prior to designing so we could design the correct floor levels to avoid the property from future flood waters. The design was created to capture as much of the winter sun as possible and blocking majority of the summer sun. This is an entertainer's home, with large easy flowing living spaces to provide the occupants with a certain casualness about the space but when you look in detail you will see the sophistication and quality finishes the owner was wanting to achieve. ​
Kingsway
Kingsway
Pizzale Design Inc.Pizzale Design Inc.
This contemporary compact laundry room packs a lot of punch and personality. With it's gold fixtures and hardware adding some glitz, the grey cabinetry, industrial floors and patterned backsplash tile brings interest to this small space. Fully loaded with hanging racks, large accommodating sink, vacuum/ironing board storage & laundry shoot, this laundry room is not only stylish but function forward.
Modern Creek
Modern Creek
Remedy Design FirmRemedy Design Firm
Idée de décoration pour une buanderie tradition en L dédiée avec un évier encastré, un placard à porte shaker, des portes de placard noires, une crédence grise, une crédence en mosaïque, un mur noir, des machines côte à côte, un sol noir et un plan de travail blanc.
Cabinetry update of kitchen and Master Bath near LaPine Oregon
Cabinetry update of kitchen and Master Bath near LaPine Oregon
The Hidden TouchThe Hidden Touch
This is a hidden cat feeding and liter box area in the cabinetry of the laundry room. This is an excellent way to contain the smell and mess of a cat.
Coconut Grove
Coconut Grove
KitchenLab InteriorsKitchenLab Interiors
Coconut Grove is Southwest of Miami beach near coral gables and south of downtown. It’s a very lush and charming neighborhood. It’s one of the oldest neighborhoods and is protected historically. It hugs the shoreline of Biscayne Bay. The 10,000sft project was originally built 17 years ago and was purchased as a vacation home. Prior to the renovation the owners could not get past all the brown. He sails and they have a big extended family with 6 kids in between them. The clients wanted a comfortable and causal vibe where nothing is too precious. They wanted to be able to sit on anything in a bathing suit. KitchenLab interiors used lots of linen and indoor/outdoor fabrics to ensure durability. Much of the house is outside with a covered logia. The design doctor ordered the 1st prescription for the house- retooling but not gutting. The clients wanted to be living and functioning in the home by November 1st with permits the construction began in August. The KitchenLab Interiors (KLI) team began design in May so it was a tight timeline! KLI phased the project and did a partial renovation on all guest baths. They waited to do the master bath until May. The home includes 7 bathrooms + the master. All existing plumbing fixtures were Waterworks so KLI kept those along with some tile but brought in Tabarka tile. The designers wanted to bring in vintage hacienda Spanish with a small European influence- the opposite of Miami modern. One of the ways they were able to accomplish this was with terracotta flooring that has patina. KLI set out to create a boutique hotel where each bath is similar but different. Every detail was designed with the guest in mind- they even designed a place for suitcases.
A Hidden Gem
A Hidden Gem
The Kitchen Studio of Glen EllynThe Kitchen Studio of Glen Ellyn
  Download our free ebook, Creating the Ideal Kitchen. DOWNLOAD NOW   Lakefront property in the northwest suburbs of Chicago is hard to come by, so when we were hired by this young family with exactly that, we were immediately inspired by not just the unusually large footprint of this 1950’s colonial revival but also the lovely views of the manmade lake it was sited on. The large 5-bedroom home was solidly stuck in the 1980’s, but we saw tons of potential. We started out by updating the existing staircase with a fresh coat of paint and adding new herringbone slate to the entry hall. The powder room off the entryway also got a refresh - new flooring, new cabinets and fixtures. We ran the new slate right through into this space for some consistency. A fun wallpaper and shiplap trim add a welcoming feel and set the tone for the home. Next, we tackled the kitchen. Located away from the rest of the first floor, the kitchen felt a little isolated, so we immediately began planning for how to better connect it to the rest of the first floor. We landed on removing the wall between the kitchen and dining room and designed a modified galley style space with separate cooking and clean up zones. The cooking zone consists of the refrigerator, prep sink and cooktop, along with a nice long run of prep space at the island. The cleanup side of the kitchen consists of the main sink and dishwasher. Both areas are situated so that the user can view the lake during prep work and cleanup! One of the home’s main puzzles was how to incorporate the mudroom and area in front of the patio doors at the back of the house. We already had a breakfast table area, so the space by the patio doors was a bit of a no man’s land. We decided to separate the kitchen proper from what became the new mudroom with a large set of barn doors. That way you can quickly hide any mudroom messes but have easy access to the light coming in through the patio doors as well as the outdoor grilling station. We also love the impact the barn doors add to the overall space. The homeowners’ first words to us were “it’s time to ditch the brown,” so we did! We chose a lovely blue pallet that reflects the home’s location on the lake which is also vibrant yet easy on the eye. Countertops are white quartz, and the natural oak floor works well with the other honey accents. The breakfast table was given a refresh with new chairs, chandelier and window treatments that frame the gorgeous views of the lake out the back. We coordinated the slate mudroom flooring with that used in the home’s main entrance for a consistent feel. The storage area consists of open and closed storage to allow for some clutter control as needed. Next on our “to do” list was revamping the dated brown bar area in the neighboring dining room. We eliminated the clutter by adding some closed cabinets and did some easy updates to help the space feel more current. One snag we ran into here was the discovery of a beam above the existing open shelving that had to be modified with a smaller structural beam to allow for our new design to work. This was an unexpected surprise, but in the end we think it was well worth it! We kept the colors here a bit more muted to blend with the homeowner’s existing furnishings. Open shelving and polished nickel hardware add some simple detail to the new entertainment zone which also looks out onto the lake! Next we tackled the upstairs starting with the homeowner’s son’s bath. The bath originally had both a tub shower and a separate shower, so we decided to swap out the shower for a new laundry area. This freed up some space downstairs in what used to be the mudroom/laundry room and is much more convenient for daily laundry needs. We continued the blue palette here with navy cabinetry and the navy tile in the shower. Porcelain floor tile and chrome fixtures keep maintenance to a minimum while matte black mirrors and lighting add some depth the design. A low maintenance runner adds some warmth underfoot and ties the whole space together. We added a pocket door to the bathroom to minimize interference with the door swings. The left door of the laundry closet is on a 180 degree hinge to allow for easy full access to the machines. Next we tackled the master bath which is an en suite arrangement. The original was typical of the 1980’s with the vanity outside of the bathroom, situated near the master closet. And the brown theme continued here with multiple shades of brown. Our first move was to segment off the bath and the closet from the master bedroom. We created a short hall from the bedroom to the bathroom with his and hers walk-in closets on the left and right as well as a separate toilet closet outside of the main bathroom for privacy and flexibility. The original bathroom had a giant soaking tub with steps (dangerous!) as well as a small shower that did not work well for our homeowner who is 6’3”. With other bathtubs in the home, they decided to eliminate the tub and create an oversized shower which takes up the space where the old tub was located. The double vanity is on the opposite wall and a bench is located under the window for morning conversations and a place to set a couple of towels. The pallet in here is light and airy with a mix of blond wood, creamy porcelain and marble tile, and brass accents. A simple roman shade adds some texture and it’s top-down mechanism allows for light and privacy. This large whole house remodel gave our homeowners not only the ability to maximize the potential of their home but also created a lovely new frame from which to view their fabulous lake views. Designed by: Susan Klimala, CKD, CBD Photography by: Michael Kaskel For more information on kitchen and bath design ideas go to: www.kitchenstudio-ge.com
Saratoga Canyon
Saratoga Canyon
ODS ArchitectureODS Architecture
Laundry room counter steps up over the wash and dryer with quartz countertop, oak cabinets, finger pulls and a cold-rolled steel back wall with open shelf.
The Breezeway
The Breezeway
HeliconiaHeliconia
Marble penny rounds, brass handles and an integrated laundry chute make for a convenient and beautiful laundry space.
Idées déco pour une buanderie bord de mer dédiée et de taille moyenne avec un évier 1 bac, un placard à porte shaker, des portes de placard blanches, un plan de travail en quartz, une crédence en marbre, un mur blanc, un sol en carrelage de porcelaine, des machines côte à côte, un plan de travail blanc, une crédence grise et un sol gris.
Hamptons kitchen with combined butlers pantry and laundry
Hamptons kitchen with combined butlers pantry and laundry
Makings of Fine Kitchens & BathroomsMakings of Fine Kitchens & Bathrooms
Combined butlers pantry and laundry opening to kitchen
Inspiration pour une petite buanderie design en L multi-usage avec un placard à porte shaker, un plan de travail en quartz modifié, une crédence grise, une crédence en marbre, un sol en bois brun, un sol marron, un plan de travail blanc, un évier 1 bac, des portes de placard blanches, un mur blanc et des machines superposées.
New Traditional
New Traditional
LMOH HomeLMOH Home
The classics never go out of style, as is the case with this custom new build that was interior designed from the blueprint stages with enduring longevity in mind. An eye for scale is key with these expansive spaces calling for proper proportions, intentional details, liveable luxe materials and a melding of functional design with timeless aesthetics. The result is cozy, welcoming and balanced grandeur. | Photography Joshua Caldwell
The Modern Tudor
The Modern Tudor
Fitch Design CompanyFitch Design Company
A mixed use mud room featuring open lockers, bright geometric tile and built in closets.
Idée de décoration pour une grande buanderie minimaliste en U multi-usage avec un évier encastré, un placard à porte plane, des portes de placard grises, un plan de travail en quartz modifié, une crédence grise, une crédence en céramique, un mur multicolore, un sol en carrelage de céramique, des machines côte à côte, un sol gris et un plan de travail blanc.
Transitional Remodel in Orange County
Transitional Remodel in Orange County
Ryan Rosene PhotographyRyan Rosene Photography
Transitional laundry room with herringbone tile floor and stacked washer/dryer.
Cette image montre une buanderie parallèle traditionnelle dédiée et de taille moyenne avec un évier encastré, des portes de placard blanches, un plan de travail en quartz modifié, une crédence grise, une crédence en céramique, un sol en carrelage de céramique, des machines superposées, un sol noir, un plan de travail blanc, un placard à porte shaker et un mur gris.
Karaka Lifestyle Laundry
Karaka Lifestyle Laundry
Du Bois Design LtdDu Bois Design Ltd
Cette image montre une buanderie parallèle design en bois clair dédiée et de taille moyenne avec un évier de ferme, un placard à porte plane, un plan de travail en quartz modifié, une crédence grise, une crédence en carreau de porcelaine, un mur blanc, un sol en carrelage de porcelaine, des machines côte à côte, un sol blanc et un plan de travail gris.

Idées déco de buanderies avec une crédence grise

1
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

Houzz utilise des cookies et d'autres technologies de suivi similaires pour personnaliser mon expérience utilisateur, me proposer du contenu pertinent et améliorer ses produits et services. En cliquant sur « Accepter », j'accepte l'utilisation des cookies telle qu'elle est décrite plus en détail dans la Politique d'Utilisation des Cookies de Houzz. Je peux rejeter les cookies non essentiels en cliquant sur « Tout rejeter » ou « Gérer mes préférences ».