Houzz Logo Print

Idées déco de couloirs avec un sol en liège

LIBRARY-LOWER LEVEL LIVING
LIBRARY-LOWER LEVEL LIVING
Princeton Design CollaborativePrinceton Design Collaborative
Réalisation d'un grand couloir vintage avec un sol en liège, un sol multicolore et un mur jaune.
Mid-century Preservation0
Mid-century Preservation0
Ashby CollectiveAshby Collective
Cette image montre un petit couloir vintage avec un mur orange, un sol en liège et un sol marron.
Mid-Century Raised Ranch Remodel
Mid-Century Raised Ranch Remodel
The Artisans Group, Inc.The Artisans Group, Inc.
Winner of the 2018 Tour of Homes Best Remodel, this whole house re-design of a 1963 Bennet & Johnson mid-century raised ranch home is a beautiful example of the magic we can weave through the application of more sustainable modern design principles to existing spaces. We worked closely with our client on extensive updates to create a modernized MCM gem. Extensive alterations include: - a completely redesigned floor plan to promote a more intuitive flow throughout - vaulted the ceilings over the great room to create an amazing entrance and feeling of inspired openness - redesigned entry and driveway to be more inviting and welcoming as well as to experientially set the mid-century modern stage - the removal of a visually disruptive load bearing central wall and chimney system that formerly partitioned the homes’ entry, dining, kitchen and living rooms from each other - added clerestory windows above the new kitchen to accentuate the new vaulted ceiling line and create a greater visual continuation of indoor to outdoor space - drastically increased the access to natural light by increasing window sizes and opening up the floor plan - placed natural wood elements throughout to provide a calming palette and cohesive Pacific Northwest feel - incorporated Universal Design principles to make the home Aging In Place ready with wide hallways and accessible spaces, including single-floor living if needed - moved and completely redesigned the stairway to work for the home’s occupants and be a part of the cohesive design aesthetic - mixed custom tile layouts with more traditional tiling to create fun and playful visual experiences - custom designed and sourced MCM specific elements such as the entry screen, cabinetry and lighting - development of the downstairs for potential future use by an assisted living caretaker - energy efficiency upgrades seamlessly woven in with much improved insulation, ductless mini splits and solar gain
Mercer Island Modern
Mercer Island Modern
Garret Cord Werner Architects & Interior DesignersGarret Cord Werner Architects & Interior Designers
Photography by Benjamin Benschneider
Aménagement d'un très grand couloir contemporain avec un sol en liège.
Armstrong - Duality Vinyl Sheet Flooring
Armstrong - Duality Vinyl Sheet Flooring
Finest Floors of BrevardFinest Floors of Brevard
Cette image montre un grand couloir sud-ouest américain avec un mur blanc, un sol en liège et un sol beige.
廊下
廊下
株式会社本井建築研究所一級建築士事務所株式会社本井建築研究所一級建築士事務所
廊下は採光が取れず、暗くなりがちです。光が差し込むよう、構造を利用して出窓を作っています。 その下にできたすき間も、もったいないので、収納を造りました。
Idée de décoration pour un grand couloir minimaliste avec un mur blanc, un sol en liège et un sol marron.
Sophisticated Glamour
Sophisticated Glamour
Karla Billey Design Inc.Karla Billey Design Inc.
Idée de décoration pour un couloir tradition de taille moyenne avec un mur gris et un sol en liège.
Colorful Contemporary Los Angeles Addition
Colorful Contemporary Los Angeles Addition
Custom Design & ConstructionCustom Design & Construction
This colorful Contemporary design / build project started as an Addition but included new cork flooring and painting throughout the home. The Kitchen also included the creation of a new pantry closet with wire shelving and the Family Room was converted into a beautiful Library with space for the whole family. The homeowner has a passion for picking paint colors and enjoyed selecting the colors for each room. The home is now a bright mix of modern trends such as the barn doors and chalkboard surfaces contrasted by classic LA touches such as the detail surrounding the Living Room fireplace. The Master Bedroom is now a Master Suite complete with high-ceilings making the room feel larger and airy. Perfect for warm Southern California weather! Speaking of the outdoors, the sliding doors to the green backyard ensure that this white room still feels as colorful as the rest of the home. The Master Bathroom features bamboo cabinetry with his and hers sinks. The light blue walls make the blue and white floor really pop. The shower offers the homeowners a bench and niche for comfort and sliding glass doors and subway tile for style. The Library / Family Room features custom built-in bookcases, barn door and a window seat; a readers dream! The Children’s Room and Dining Room both received new paint and flooring as part of their makeover. However the Children’s Bedroom also received a new closet and reading nook. The fireplace in the Living Room was made more stylish by painting it to match the walls – one of the only white spaces in the home! However the deep blue accent wall with floating shelves ensure that guests are prepared to see serious pops of color throughout the rest of the home. The home features art by Drica Lobo ( https://www.dricalobo.com/home)
Reading Hall
Reading Hall
Harrell Design + BuildHarrell Design + Build
Idées déco pour un couloir classique avec un sol en liège.
Fairfax
Fairfax
HALLETT & Co.HALLETT & Co.
This mid century modern home, built in 1957, suffered a fire and poor repairs over twenty years ago. A cohesive approach of restoration and remodeling resulted in this newly modern home which preserves original features and brings living spaces into the 21st century. Photography by Atlantic Archives
Spa Install... Spanish Hills Lager, Wicanders Cork Install
Spa Install... Spanish Hills Lager, Wicanders Cork Install
Geneva FlooringGeneva Flooring
Rau
Idées déco pour un couloir contemporain avec un sol en liège.
REMMIES Award Winning Kitchen - Designed By Janis Manacsa
REMMIES Award Winning Kitchen - Designed By Janis Manacsa
Gilmans Kitchens and BathsGilmans Kitchens and Baths
A Gilmans Kitchens and Baths - Design Build Project (REMMIES Award Winning Kitchen) The original kitchen lacked counter space and seating for the homeowners and their family and friends. It was important for the homeowners to utilize every inch of usable space for storage, function and entertaining, so many organizational inserts were used in the kitchen design. Bamboo cabinets, cork flooring and neolith countertops were used in the design. A large wooden staircase obstructed the view of the compact kitchen and made the space feel tight and restricted. The stairs were converted into a glass staircase and larger windows were installed to give the space a more spacious look and feel. It also allowed easier access in and out of the home into the backyard for entertaining. Check out more kitchens by Gilmans Kitchens and Baths! http://www.gkandb.com/ DESIGNER: JANIS MANACSA PHOTOGRAPHER: TREVE JOHNSON CABINETS: DEWILS CABINETRY
apartment entrance hall
apartment entrance hall
re-interiorsre-interiors
The seven wooden doors were painted white to allow for a cheery wall colour. Although space is premium, a cheerful surprise behind one of the hall doors raises a smile! Books, games and paperwork are all stored here. The floors were changed to cork to warm it up and modernise it. Some of the eclectic art could be hung here adding to the fun.
Mid-Century Modern
Mid-Century Modern
Jamie House DesignJamie House Design
Laurie Perez
Cette photo montre un grand couloir rétro avec un mur blanc et un sol en liège.
room ∩ rooms ―マンションリノベーション―
room ∩ rooms ―マンションリノベーション―
一級建築士事務所 ikmo一級建築士事務所 ikmo
玄関からリビングを見る。 玄関や水廻りはオリジナルのレトロな建具を残しています。 room ∩ rooms photo by Masao Nishikawa
Idées déco pour un petit couloir moderne avec un mur blanc, un sol en liège, un sol blanc, un plafond en papier peint et du papier peint.
2012 Showcase Home, Pantry and Mudroom
2012 Showcase Home, Pantry and Mudroom
Carla Bast DesignCarla Bast Design
Hallway featuring built-in storage and bench seating.
Inspiration pour un couloir traditionnel de taille moyenne avec un mur bleu et un sol en liège.
AK Watson House
AK Watson House
Cushman Design GroupCushman Design Group
Photography by Susan Teare
Cette photo montre un couloir tendance avec un sol en liège.
Cozy & retro extension in North London
Cozy & retro extension in North London
VORBILD ArchitectureVORBILD Architecture
Bathroom entrance. Cork flooring. Photo by Chris Snook
Aménagement d'un petit couloir classique avec un mur blanc et un sol en liège.
Tranquil Pacific Northwest Bathroom
Tranquil Pacific Northwest Bathroom
Centered InteriorsCentered Interiors
NW Architectural Photography - Dale Lang
Aménagement d'un grand couloir asiatique avec un sol en liège.
Topsail Beach, NC
Topsail Beach, NC
Jessica Dauray Interiors/Elements Of StyleJessica Dauray Interiors/Elements Of Style
Jessica Dauray Interiors
Réalisation d'un couloir marin de taille moyenne avec un mur gris, un sol en liège et un sol marron.

Idées déco de couloirs avec un sol en liège

1
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

Houzz utilise des cookies et d'autres technologies de suivi similaires pour personnaliser mon expérience utilisateur, me proposer du contenu pertinent et améliorer ses produits et services. En cliquant sur « Accepter », j'accepte l'utilisation des cookies telle qu'elle est décrite plus en détail dans la Politique d'Utilisation des Cookies de Houzz. Je peux rejeter les cookies non essentiels en cliquant sur « Tout rejeter » ou « Gérer mes préférences ».