Houzz Logo Print

Idées déco de couloirs avec un sol vert

A period property with a grand entrance
A period property with a grand entrance
My Bespoke RoomMy Bespoke Room
Ingmar's My Bespoke Room designer, Lucy, kept the colour palette fresh and light, using a grey on the lower half of the walls to emphasise the dado rail. She also suggested painting the balustrade black and the beautiful front door a dark blue makes these features a strong focal point. Want to transform your home with the UK’s #1 Interior Design Service? You can collaborate with professional and highly experienced designers and our team of skilled Personal Shoppers to achieve your happy home effortlessly, all at a happy price. For more inspiration visit our site to see more projects
Horseshoe Lake House 2
Horseshoe Lake House 2
John Harrison Jones, AIA ArchitectJohn Harrison Jones, AIA Architect
Chad Melon
Aménagement d'un couloir campagne de taille moyenne avec un mur blanc, parquet peint et un sol vert.
Квартира для семьи из трех человек на 45 кв.м.
Квартира для семьи из трех человек на 45 кв.м.
Казанцева ТатьянаКазанцева Татьяна
Стол TOK, Стулья Menu, Декор Moon Stores, Design Boom Керамика Бедрединова Наталья Стеллаж, индивидуальное изготовление, мастерская WoodSeven
Exemple d'un petit couloir tendance avec un mur blanc, un sol en carrelage de porcelaine et un sol vert.
ヤマノイエ
ヤマノイエ
津野建築設計室/troom津野建築設計室/troom
渡り廊下.黒く低い天井に,一面の大開口.その中を苔のようなカーペットの上を歩くことで,森の空中歩廊を歩いているかのような体験が得られる.
Inspiration pour un grand couloir design avec un mur noir, moquette et un sol vert.
Stoughton Miller Residence
Stoughton Miller Residence
Dutton Architects Inc.Dutton Architects Inc.
The hallway is adjacent to the main volume of the house and the green linoleum floors express a zone of movement.
Aménagement d'un couloir moderne avec un sol vert.
Dudley Road
Dudley Road
Granit Architects + InteriorsGranit Architects + Interiors
This project in Walton on Thames, transformed a typical house for the area for a family of three. We gained planning consent, from Elmbridge Council, to extend 2 storeys to the side and rear to almost double the internal floor area. At ground floor we created a stepped plan, containing a new kitchen, dining and living area served by a hidden utility room. The front of the house contains a snug, home office and WC /storage areas. At first floor the master bedroom has been given floor to ceiling glazing to maximise the feeling of space and natural light, served by its own en-suite. Three further bedrooms and a family bathroom are spread across the existing and new areas. The rear glazing was supplied by Elite Glazing Company, using a steel framed looked, set against the kitchen supplied from Box Hill Joinery, painted Harley Green, a paint colour from the Little Greene range of paints. We specified a French Loft herringbone timber floor from Plusfloor and the hallway and cloakroom have floor tiles from Melrose Sage. Externally, particularly to the rear, the house has been transformed with new glazing, all walls rendered white and a new roof, creating a beautiful, contemporary new home for our clients.
The Border Collection
The Border Collection
Roger Oates DesignRoger Oates Design
Pelham Slate in 100% wool flatweaave combines a subtle textured centre with a bold, patterned stripe to create a contemporary border design. The nature of the flatweave gives the designs added texture and the suppleness means they can be fitted on to almost all staircases - straight or winding. The narrow widths can be joined by hand to create striking rugs or wall to wall floorcoverings. The flatweave runners are woven and hand-finished in the UK using traditional techniques.
Toro Canyon - Westlake, Austin Texas
Toro Canyon - Westlake, Austin Texas
Blue Horse Building & DesignBlue Horse Building & Design
Blue Horse Building + Design // Tre Dunham Fine Focus Photography
Cette image montre un couloir bohème de taille moyenne avec un mur blanc, parquet peint et un sol vert.
THE LIVELY AZABUJUBAN TOKYO -GUEST ROOMS-
THE LIVELY AZABUJUBAN TOKYO -GUEST ROOMS-
株式会社 DESIGN STUDIO CROW株式会社 DESIGN STUDIO CROW
Service : Hotel Location : 東京都港区 Area : 62 rooms Completion : NOV / 2019 Designer : T.Fujimoto / K.Koki / N.Sueki Photos : Kenji MASUNAGA / Kenta Hasegawa Link : https://www.the-lively.com/azabu
Frank Lloyd style in Lafayette
Frank Lloyd style in Lafayette
Janze Company Staging and DesignJanze Company Staging and Design
Inspiration pour un grand couloir vintage avec un mur marron, sol en béton ciré et un sol vert.
Квартира на стыке классики и поп - арта
Квартира на стыке классики и поп - арта
Оксана ОлейникОксана Олейник
Автор проекта архитектор Оксана Олейник, Фото Сергей Моргунов, Дизайнер по текстилю Вера Кузина, Стилист Евгения Шуэр
Réalisation d'un couloir bohème de taille moyenne avec un mur vert, un sol vert et parquet peint.
Eclectic Colonial
Eclectic Colonial
HAVEN INTERIORS LTD.HAVEN INTERIORS LTD.
Ryan Hainey
Idées déco pour un couloir éclectique de taille moyenne avec un mur beige, un sol en carrelage de porcelaine et un sol vert.
Altbau - All in White
Altbau - All in White
Sarah Maier Handgewerke GmbHSarah Maier Handgewerke GmbH
Exemple d'un grand couloir chic avec un mur blanc, un sol en carrelage de céramique et un sol vert.
Marine Parade Hythe
Marine Parade Hythe
Sonja Earl PhotographerSonja Earl Photographer
Coastal Home, Original features
Aménagement d'un très grand couloir bord de mer avec un mur gris, parquet foncé et un sol vert.
Квартира для подруги
Квартира для подруги
Марина КутеповаМарина Кутепова
Cette photo montre un couloir chic de taille moyenne avec un mur bleu, un sol en carrelage de porcelaine, un sol vert, un plafond décaissé et du papier peint.
Completed Projects
Completed Projects
Trend West FlooringTrend West Flooring
Idées déco pour un couloir contemporain de taille moyenne avec un mur jaune, un sol en carrelage de porcelaine et un sol vert.
The Outdoor Living Studio -in progress
The Outdoor Living Studio -in progress
The Outdoor Living StudioThe Outdoor Living Studio
RJ
Exemple d'un couloir éclectique de taille moyenne avec un mur beige, moquette et un sol vert.
Fauth, Rhode Island
Fauth, Rhode Island
Yunker Associates ArchitectureYunker Associates Architecture
Photo: Peter Bastianni-Kerze
Aménagement d'un couloir bord de mer avec un sol vert.
Bespoke Stair Runner for a Family Home in Petersham, London
Bespoke Stair Runner for a Family Home in Petersham, London
Woven And WoodsWoven And Woods
Opening the front door, visitors are greeted by a beautiful bespoke runner, incorporating Crucial Trading's brilliant Harbour in Calm Breeze. This very contemporary look is finished with a matching sage green linen taped edge. On the upper floors, the stairs and landing have been finished in a more traditional wool loop carpet from Hammer, providing a warm and comfortable living and sleeping area for the family. This
Acceso apartamento
Acceso apartamento
Ideo ArquitecturaIdeo Arquitectura
Vista parcial del acceso al apartamento.
Réalisation d'un grand couloir design avec un mur vert, sol en béton ciré et un sol vert.

Idées déco de couloirs avec un sol vert

1
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

Houzz utilise des cookies et d'autres technologies de suivi similaires pour personnaliser mon expérience utilisateur, me proposer du contenu pertinent et améliorer ses produits et services. En cliquant sur « Accepter », j'accepte l'utilisation des cookies telle qu'elle est décrite plus en détail dans la Politique d'Utilisation des Cookies de Houzz. Je peux rejeter les cookies non essentiels en cliquant sur « Tout rejeter » ou « Gérer mes préférences ».