Houzz Logo Print
  1. Garage et Abri de Jardin
  2. Garage
  3. Contemporain

Idées déco de garages contemporains

Garage Storage Organization & Garage ShelvingGarage Storage Organization & Garage Shelving
More Space Place - Mt. PleasantMore Space Place - Mt. Pleasant
Réalisation d'un garage pour deux voitures attenant design de taille moyenne.
Greenville Modern ResidenceGreenville Modern Residence
Goggans Residential ArchitectureGoggans Residential Architecture
Photography by Rebecca Lehde
Réalisation d'un grand garage design.
Longfellow DriveLongfellow Drive
KAA DesignKAA Design
Image © Sharon Risedorph
Cette image montre un garage pour deux voitures design.
Garage StorageGarage Storage
Organized LivingOrganized Living
Organized Living freedomRail Garage designed by The Amandas. This adjustable garage storage system changes without any tools to fit any changing need. Plus, it's incredibly strong - holds up to 150 pounds every 40". Easy to install. Learn more http://organizedliving.com/home/products/freedomrail-garage
Oakwood Avenue EssexOakwood Avenue Essex
Ann Cope Interior DesignAnn Cope Interior Design
Jo wanted a neutral palette with a bit of bling. She also needed an office that portrayed her fun side and favorite colours of pink and purple
Idée de décoration pour un garage séparé design de taille moyenne avec un bureau, studio ou atelier.
Contemporary CarportContemporary Carport
bsq Landscape Architectsbsq Landscape Architects
This project's objective was to design and build a carport that could be used as a dining patio with minimal integrated planting, stairs, a mid-level lawn, and access to the storage shed. This carport is exceptionally unique. It has a paved surface with planting towards the edges and open wood slated roof supported by a solid steel frame and a roll-up garage door to seal the yard from the adjacent laneway. The existing tool shed was shifted and rotated to open towards the carport while using the rear as a screen for late summer evening movies. Creating space that can be utilized for dual purposes and maintaining open views from the house was achieved by tiering the yard to balance the number of stairs between, removing unnecessary railings and using low vegetation as buffers to soften the edges. The carport doubled as a pergola for dining and entertaining. It was detailed with hanging string lights, a detailed paving pattern, staining the wood to expose the natural grains while contrasting against the steel posts and beams' black finish. For this young family, it was the perfect transition that allowed flexibility and practical seasonal use.
Custom Flushmount Panel Door - Hamilton SouthCustom Flushmount Panel Door - Hamilton South
Macquarie Garage DoorsMacquarie Garage Doors
We recently installed a Custom Delta Flushmount Panel Door with Vertical Clad Weathertex 75mm Smooth In Monument Colour. It is fitted with a Merlin MS105 garage door opener.
River Bend Rd.River Bend Rd.
Dietrich HomesDietrich Homes
Woodshop
Aménagement d'un garage pour quatre voitures ou plus attenant contemporain de taille moyenne avec un bureau, studio ou atelier.
Redwood Rd., Sag Harbor Modern by modern Hamptons architects Kevin O'Sullivan +Redwood Rd., Sag Harbor Modern by modern Hamptons architects Kevin O'Sullivan +
Kevin O'Sullivan + AssociatesKevin O'Sullivan + Associates
Street-side cantilevered carport with view toward waterfront.
Idée de décoration pour un garage design de taille moyenne.
Modern Carport w/ PlantersModern Carport w/ Planters
Waterloo Outdoor Design BuildWaterloo Outdoor Design Build
Modern Carport
Cette photo montre un grand garage séparé tendance.
Irvine Garage EpoxyIrvine Garage Epoxy
Maker Design GroupMaker Design Group
Idée de décoration pour un grand garage attenant design.
House PennyHouse Penny
Baufritz (UK) LimitedBaufritz (UK) Limited
Photo: Baufritz well designed, well insulated, cost-effective to run Baufritz have houses throughout the country, but it is in the Marlow and Cookham areas that we have built the most homes. Christine and Duncan Penny approached Baufritz in 2011 to replace what was an old house on the site which was becoming increasingly more expensive to run. The existing 1968 house has been added to and extended numerous times by different owners, and as a result was also quite piecemeal in its layout. The Pennys therefore desired a home that suited their young family – a bespoke house for four. Significantly, they looked carefully at the lifetime cost of a new home - rather than the short term view on how much the new house would cost - when making their decision of a self-build project. The new house was to be a contemporary home which looked to fulfil the needs of a modern family home – well designed, well insulated, cost-effective to run and maintain and one which would fit into its surroundings. Planning was not going to be easy, as the site adjoined a conservation area, but in dialogue with the planners a solution was found where the home was divided up into three separate elements with separate roofs. The planners felt this would break up the mass of the house and therefore reflect its context or "genus loci". This is what ultimately dictated the building form. Baufritz fulfilled their initial brief in being able to create a contemporary family house for them, but the speed of construction is what ultimately sold it to the Pennys as they would have to move out of their existing home whilst the new house was constructed. Being able to do this within a tight timeframe was important. As Duncan Penny was spending much time out of the country on business in the Far East, it also meant he had no time to project manage the project, and Baufritz's turnkey package was therefore the perfect solution: Baufritz were able to design the house with their in-house House Designers, project manage the build from start to finish as well as construct the home on a tight and difficult site. Danny Galvin from DG Site Preparations were contracted to do both the demolition and Groundwork. What sets Danny and his team apart are their commitment to the environment: between 85-90% of the demolished house was taken away to be recycled and this was achieved by separating out the waste carefully into its component parts before it is taken off site to be recycled. The house was manufactured in our factory in Germany to ensure waste was further reduced, and this method is also employed by our partner basement builder, Glatthaar Fertigkeller, who follow a similar philosophy of zero waste. This ultimately made the home as energy efficient as possible in both its manufacture and construction. The timber and render exterior was erected within 3 days, and this weather tight shell quickly achieved a dry and clean internal working environment. By building in this manner, any possibility of moisture contamination is negated and any health issues associated with this, by default, annulled too. The aspect of the house is primarily south: this being advantageous not only for the views, but also for the passive solar gain and floods of natural light. External blinds are used on the south facade to enable the client to control the levels of sunlight or solar gain they require depending on the time of day or time of year. The kitchen area benefits from direct morning sun – this was a high priority on the client's wish-list. Leading out from the kitchen is a discreet morning patio area – perfect for enjoying breakfast outside. A sunken patio area to the south leading out from the family room used the sloping site to its maximum potential, creating a wonderful outdoor living area which fulfilled the clients brief of an "inside – outside" feel to the house. The House Designer reflects on the design, "The design is modern and has strong links between floors in the main living areas, with open galleries and large areas of glazing. There are terraces on three sides of the house as well as balconies to the bedrooms. This means that the outside spaces can be used all year round!" The home is an incredible 100 tonnes gross / 66 tonnes net carbon store and has provision for solar hot water through photo-voltaic cells on the main south facing roof. Although the client has chosen not to install this technology at present, the possibilities of installing these systems at a later date were integral to the mechanical and electrical design of the home. It is heated by gas, and has an electrodynamic water treatment system to negate the high levels of limescale found in the local water system.
Crescent Ave. ProjectCrescent Ave. Project
Natural Selections LLCNatural Selections LLC
Garage and car port area with tile flooring and glass doors for a semi-private viewing option. Tile provided and installed by Natural Selections.
Idées déco pour un garage attenant contemporain de taille moyenne.
Garage CabinetryGarage Cabinetry
Doolittle Design Co.Doolittle Design Co.
Custom storage for bikes and sports gear.
Cette image montre un grand garage attenant design.
Contemporary Home Addition in Arlington, VirginiaContemporary Home Addition in Arlington, Virginia
Four Brothers Design + BuildFour Brothers Design + Build
Aménagement d'un garage pour deux voitures attenant contemporain de taille moyenne.
Showroom: 70 Mark Drive, Delmont, PA 15626Showroom: 70 Mark Drive, Delmont, PA 15626
Inspired Closets by TomInspired Closets by Tom
Exemple d'un garage attenant tendance de taille moyenne avec un bureau, studio ou atelier.
Glossy Acrylic Garage and Epoxy FloorGlossy Acrylic Garage and Epoxy Floor
Valet Custom Cabinets & ClosetsValet Custom Cabinets & Closets
“Touring the clients’ home during the remodel process, it was immediately obvious that this would not be an ordinary garage project. Everything in the home was extraordinary; the sleek contemporary finishes, the ceiling heights. The quality of everything was incredible! As we walked through the kitchen and mudroom to the garage, I gasped at the beautiful sleek glossy red finish of the European black cabinets. Stunning. ‘I can do that in the garage’ I told her.” “She was so excited when I told her I could do black cabinets with Ruby Red Acrylic fronts to match her cabinets inside perfectly. Then she started to tell me all the requirements for this slightly oversized 2-car garage and that she was worried how I’d fit it all in. When I heard her list I became concerned, too. Although the garage space felt open and spacious like a 3-car garage, it is, in fact, only an oversized 500 square feet space. Photography by Karine Weiller
Flushmount garage doorFlushmount garage door
Flush-Mount Garage Door Co.Flush-Mount Garage Door Co.
Idées déco pour un grand garage attenant contemporain.

Idées déco de garages contemporains

1
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

Houzz utilise des cookies et d'autres technologies de suivi similaires pour personnaliser mon expérience utilisateur, me proposer du contenu pertinent et améliorer ses produits et services. En cliquant sur « Accepter », j'accepte l'utilisation des cookies telle qu'elle est décrite plus en détail dans la Politique d'Utilisation des Cookies de Houzz. Je peux rejeter les cookies non essentiels en cliquant sur « Gérer mes préférences ».