1. Garage et Abri de Jardin

90 idées déco de garages et abris de jardin scandinaves

Garden Room SW12
Garden Room SW12
MagMoo Design
Multi functional garden room for a London family. This building is clad in composite cladding and aluminium anthracite windows.
Aménagement d'un grand abri de jardin séparé scandinave avec un bureau, studio ou atelier.
The summer house
The summer house
Amelia Wilson
Nordic style summer house, guest room and home bar with rustic and industrial elements. Features custom made bar, wood burning stove and large external deck.
and
and
久保田英之建築研究所
2階リビング
Exemple d'un garage pour deux voitures scandinave de taille moyenne.
BOATHOUSE
BOATHOUSE
STOLL Architecture
Hangar à bateaux, vue intérieure. Escalier menant à l'Observatoire (photo Jérôme Darblay)
Inspiration pour un petit hangar à bateaux attenant nordique.
Extension d'un pavillon en Région Parisienne
Extension d'un pavillon en Région Parisienne
STOLL Architecture
Un pavillon aux volumes réduits s'offre une large extension frontale, en bois, sur la Marne et un volume sur pilotis en extension latérale, jusqu'en mitoyenneté.
Canora Garage Suite
Canora Garage Suite
Land Faculty
Idées déco pour un petit garage pour deux voitures séparé scandinave avec un bureau, studio ou atelier.
The Hillside Observatory
The Hillside Observatory
Outsideology
Siberian Larch cladding was chosen for the observatory with a vertical channel profile. Larch has excellent longevity and if left untreated will turn silver over time, blending into its surroundings naturally.
Garden Room SW12
Garden Room SW12
MagMoo Design
Multi functional garden room. With dutch wall hung string shelves in fun colours. The walls are clad in rustic pine boards that are white washed.
Réalisation d'un grand abri de jardin séparé nordique avec un bureau, studio ou atelier.
Canora Garage Suite
Canora Garage Suite
Land Faculty
Cette image montre un petit garage pour deux voitures séparé nordique avec un bureau, studio ou atelier.
The Hillside Observatory
The Hillside Observatory
Outsideology
The observatory features a gently sloped roof which is covered with an EPDM rubber membrane. This one-piece material provides a water-tight roof that will last for decades.
The Hillside Observatory
The Hillside Observatory
Outsideology
The observatory is built within a solid redwood frame. Each wall is installed within the frame, and this gives the flexibility to have floor sections at different heights for the various spaces within.
BOATHOUSE
BOATHOUSE
STOLL Architecture
Hangar à bateau en bois. Portes coulissantes sur l'arrière pour permettre le transport des bateaux par voie de terre (photo Jérôme Darblay)
Exemple d'un petit hangar à bateaux attenant scandinave.
Potttery Studio
Potttery Studio
David Holland Joinery
Pottery Studio
Idées déco pour un grand abri de jardin séparé scandinave avec un bureau, studio ou atelier.
The Hillside Observatory
The Hillside Observatory
Outsideology
This observatory design makes use of the sloped site to accommodate a warm room with enough headroom for the client to stand up, whilst the walls of the observatory itself are low enough for great views of the sky.
The Hillside Observatory
The Hillside Observatory
Outsideology
Exterior view of the observatory, clad in Siberian Larch with a vertical channel profile.
Cette photo montre un abri de jardin séparé scandinave de taille moyenne avec un bureau, studio ou atelier.
Garden Room / Summer house makeover
Garden Room / Summer house makeover
Placeshaper Interiors
lisa durkin - Before pictures - Beach theme Summerhouse
Cette photo montre un abri de jardin scandinave.
The Old Farmhouse
The Old Farmhouse
sylvagroup
Located just 7 miles from our own offices in Charlbury, this building is one of Sylva’s most local projects. When the client purchased The Old Farmhouse in Long Hanborough, it came complete with planning permission to construct a new home in the garden. However, these plans did not suit the young family’s needs. Instead, new plans were drawn up for a double garage along with premises for their flower arranging business. Across the top of the garage sits a 1-bed annex complete with it’s own bathroom, sitting area and separate access via the external oak stairs.Initially, the plan was for an oak framed structure, however the cost looked to be prohibitive given the building’s practical purpose. Instead, internal oak features were combined with oak cladding, stairs and handrails to give the look and feel of an oak structure. The insulation for the shop part of the building was chosen carefully to maintain a stable temperature and humidity, which helps the flower stay fresh for as long as possible. The client appointed a local builder to clear the site, install foundations and lay the ground floor. Sylva provided an insulated timber frame which comprised of smaller than usual panels due to restricted site access. The first floor was formed from metal web joists and finished with a loose cut roof, due to the gables and dormers required. Sylva acted as principal contractor for the duration of the timber frame works, providing all method statements and risk assessments. Time on site was 8 days from start to finish. Once complete, the builder returned to install the roofing, cladding and windows, simultaneously overseeing the fit out internally; at the time Sylva did not have a Concept to Keys® service. Completed in 2012, the total build duration was just under 6 months and the total cost came to around £85,000, a fraction of the time and cost originally thought to be involved in a blockwork construction. Having dedicated premises for the business has helped it to flourish, the garage provides a place for cars and hobbies, and the annex is a great place for grandparents to stay when the babysitting has worn them out.
The summer house
The summer house
Amelia Wilson
Nordic style summer house, guest room and home bar with rustic and industrial elements. Features custom made bar, wood burning stove and large external deck.
Garden Room SW12
Garden Room SW12
MagMoo Design
Multi functional garden room for a London family. Compromising of a bathroom complete with sink, toilet and shower so that this space also doubles as guest accommodation.
Garden Room SW12
Garden Room SW12
MagMoo Design
Multi functional garden room for a London family. This building is clad in composite cladding and aluminium anthracite windows. It has a green roof and large sliding doors. This family needed more space and wanted to have a flexible space. This garden room is both an area to come and relax in or work from. It is complete with all media facilities serving both work and leisure purposes. It also has a kitchenette with a fridge and sink. Along with a bathroom complete with sink, toilet and shower so that this space also doubles as guest accommodation.
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

En continuant à naviguer sur ce site ou à utiliser cette application, j'accepte que le groupe Houzz utilise des cookies ou d'autres technologies similaires pour améliorer ses produits et services, me proposer du contenu pertinent et personnaliser l'expérience utilisateur. En savoir plus.