1. Salle à Manger
  2. Matériau de Sol: ardoise

999 idées déco de salles à manger avec un sol en ardoise

Normandie
Normandie
Agence Laurent Pisoni
Réalisation d'une salle à manger design avec un mur blanc, un sol en ardoise, un sol noir et un plafond en poutres apparentes.
Beautiful Modern Southern Farmhouse by Steve Powell Homes
Beautiful Modern Southern Farmhouse by Steve Powell Homes
David Cannon Photography
Amazing front porch of a modern farmhouse built by Steve Powell Homes (www.stevepowellhomes.com). Photo Credit: David Cannon Photography (www.davidcannonphotography.com)
Armstrong
Armstrong
Fissel Floor Covering
Cette image montre une salle à manger ouverte sur le salon chalet de taille moyenne avec un mur beige, un sol en ardoise, une cheminée ribbon et un manteau de cheminée en brique.
Paradise in the Pines
Paradise in the Pines
Red Rock Pools and Spas and Red Rock Contractors
All Cedar Log Cabin the beautiful pines of AZ Elmira Stove Works appliances Photos by Mark Boisclair
Exemple d'une grand salle à manger ouverte sur le salon montagne avec un sol en ardoise, un mur marron et un sol gris.
Dining
Dining
Rethink Design Studio
Designer, Joel Snayd. Beach house on Tybee Island in Savannah, GA. This two-story beach house was designed from the ground up by Rethink Design Studio -- architecture + interior design. The first floor living space is wide open allowing for large family gatherings. Old recycled beams were brought into the space to create interest and create natural divisions between the living, dining and kitchen. The crisp white butt joint paneling was offset using the cool gray slate tile below foot. The stairs and cabinets were painted a soft gray, roughly two shades lighter than the floor, and then topped off with a Carerra honed marble. Apple red stools, quirky art, and fun colored bowls add a bit of whimsy and fun. Wall Color: SW extra white 7006 Cabinet Color: BM Sterling 1591 Floor: 6x12 Squall Slate (local tile supplier)
Modern dining area with Edison bulb chandelier
Modern dining area with Edison bulb chandelier
studio m | design
Simple, modern dining area opens into the kitchen and living room. The minimal the color palette lends visual consistency to the large, flowing spaces. The sliding door leads to an adjacent stone patio and fire pit area. Material and furnishings include black 18x18 slate tile floor, walnut table, shell chairs and Edison light fixture from Pottery Barn.
Lake Michigan Home
Lake Michigan Home
Deep River Partners
Photo: Joe DeMaio
Exemple d'une salle à manger montagne avec un mur beige et un sol en ardoise.
Dining
Dining
D'apostrophe Design, Inc.
Aménagement d'une rideau de salle à manger contemporaine avec un mur blanc et un sol en ardoise.
SCHÖNER WOHNEN Haus
SCHÖNER WOHNEN Haus
Burkhard Heß
Foto: Heiner Orth
Cette photo montre une salle à manger tendance fermée et de taille moyenne avec un mur blanc et un sol en ardoise.
Bow House
Bow House
BRIBURN – Architecture for Life
View of the dining room surrounded by craftsman stair. Photo by John W. Hession
Idées déco pour une grand salle à manger ouverte sur la cuisine craftsman avec un mur gris et un sol en ardoise.
Pointside
Pointside
RAMSAY GOURD ARCHITECTS
This major remodel on Lake Champlain involved removing the roof a simple cape and adding another story, creating a substantial home. The corner turret anchors the building and provides great space for a breakfast room, home office and and artist's studio!
Renovation and Extension of Stone Cottage
Renovation and Extension of Stone Cottage
RRA Architects
Nestled in a picturesque Welsh valley next to the river Edw is this charming cottage and barn outbuilding, which is thought to have begun its life as a smugglers hideout. The brief was to demolish deteriorating later additions to the cottage and fully refurbish the original structure, introducing new extensions to create a welcoming weekend getaway for our Client. The previously painted original stone construction was exposed and re-pointed with a lime-based mortar, with a newly introduced stripped-down pallet of materials to suit; with new oak timber windows, stonework, slate tiles and exposed oak frame, the only exception being the larger expanses of aluminium framed glazed units, all selected to keep ongoing maintenance to a minimum. Environmental and ecology considerations played a part, with bat boxes being distributed around the location during construction, and a portion of the barn outbuilding adapted for continued use as a bat roost room. With the cottage located on a floodplain, the edge of the site was enhanced with gabion walls introduced along the weakest location of the river edge to mitigate future flooding and bank deterioration.
Farmhouse Kitchen
Farmhouse Kitchen
Covenant LLC
Seating area featuring built in bench seating and plenty of natural light. Table top is made of reclaimed lumber done by Longleaf Lumber. The bottom table legs are reclaimed Rockford Lathe Legs.
Sculpted to the Land
Sculpted to the Land
Flavin Architects
This house west of Boston was originally designed in 1958 by the great New England modernist, Henry Hoover. He built his own modern home in Lincoln in 1937, the year before the German émigré Walter Gropius built his own world famous house only a few miles away. By the time this 1958 house was built, Hoover had matured as an architect; sensitively adapting the house to the land and incorporating the clients wish to recreate the indoor-outdoor vibe of their previous home in Hawaii. The house is beautifully nestled into its site. The slope of the roof perfectly matches the natural slope of the land. The levels of the house delicately step down the hill avoiding the granite ledge below. The entry stairs also follow the natural grade to an entry hall that is on a mid level between the upper main public rooms and bedrooms below. The living spaces feature a south- facing shed roof that brings the sun deep in to the home. Collaborating closely with the homeowner and general contractor, we freshened up the house by adding radiant heat under the new purple/green natural cleft slate floor. The original interior and exterior Douglas fir walls were stripped and refinished. Photo by: Nat Rea Photography
Galley Kitchen Renovation
Galley Kitchen Renovation
Jennifer Cavorsi Design
Jessica Delaney Photography
Cette image montre une petite salle à manger traditionnelle avec un sol en ardoise et un mur multicolore.
The Collector's Condo
The Collector's Condo
Simply Home Decorating
The homeowners of this condo sought our assistance when downsizing from a large family home on Howe Sound to a small urban condo in Lower Lonsdale, North Vancouver. They asked us to incorporate many of their precious antiques and art pieces into the new design. Our challenges here were twofold; first, how to deal with the unconventional curved floor plan with vast South facing windows that provide a 180 degree view of downtown Vancouver, and second, how to successfully merge an eclectic collection of antique pieces into a modern setting. We began by updating most of their artwork with new matting and framing. We created a gallery effect by grouping like artwork together and displaying larger pieces on the sections of wall between the windows, lighting them with black wall sconces for a graphic effect. We re-upholstered their antique seating with more contemporary fabrics choices - a gray flannel on their Victorian fainting couch and a fun orange chenille animal print on their Louis style chairs. We selected black as an accent colour for many of the accessories as well as the dining room wall to give the space a sophisticated modern edge. The new pieces that we added, including the sofa, coffee table and dining light fixture are mid century inspired, bridging the gap between old and new. White walls and understated wallpaper provide the perfect backdrop for the colourful mix of antique pieces. Interior Design by Lori Steeves, Simply Home Decorating. Photos by Tracey Ayton Photography
North Bay Residence
North Bay Residence
Prentiss Balance Wickline Architects
Photographer: Jay Goodrich This 2800 sf single-family home was completed in 2009. The clients desired an intimate, yet dynamic family residence that reflected the beauty of the site and the lifestyle of the San Juan Islands. The house was built to be both a place to gather for large dinners with friends and family as well as a cozy home for the couple when they are there alone. The project is located on a stunning, but cripplingly-restricted site overlooking Griffin Bay on San Juan Island. The most practical area to build was exactly where three beautiful old growth trees had already chosen to live. A prior architect, in a prior design, had proposed chopping them down and building right in the middle of the site. From our perspective, the trees were an important essence of the site and respectfully had to be preserved. As a result we squeezed the programmatic requirements, kept the clients on a square foot restriction and pressed tight against property setbacks. The delineate concept is a stone wall that sweeps from the parking to the entry, through the house and out the other side, terminating in a hook that nestles the master shower. This is the symbolic and functional shield between the public road and the private living spaces of the home owners. All the primary living spaces and the master suite are on the water side, the remaining rooms are tucked into the hill on the road side of the wall. Off-setting the solid massing of the stone walls is a pavilion which grabs the views and the light to the south, east and west. Built in a position to be hammered by the winter storms the pavilion, while light and airy in appearance and feeling, is constructed of glass, steel, stout wood timbers and doors with a stone roof and a slate floor. The glass pavilion is anchored by two concrete panel chimneys; the windows are steel framed and the exterior skin is of powder coated steel sheathing.
Crisp Architects
Crisp Architects
Crisp Architects
Sun Room. Dining Area of Sunroom -Photographer: Rob Karosis
Idées déco pour une salle à manger classique avec un sol en ardoise et un sol noir.
Vail Ski Haus
Vail Ski Haus
Reed Design Group
Inspiration pour une salle à manger ouverte sur le salon design de taille moyenne avec un mur beige, un sol en ardoise, une cheminée double-face, un manteau de cheminée en pierre, un sol gris et éclairage.
South Crown Street
South Crown Street
Brown & Brown Architects
Dining room with large chunky table. Original flagstone flooring restored. New cast iron radiator, and bookshelves in alcoves. Copyright Nigel Rigden
Aménagement d'une grand salle à manger ouverte sur la cuisine scandinave avec un mur blanc, un sol en ardoise, un poêle à bois, un manteau de cheminée en pierre et un sol noir.
Vous recherchez des idées déco pour rénover votre salle à manger avec un sol en ardoise ou aménager votre salle à manger ? Grâce à Houzz, découvrez les 999 photos des meilleurs décorateurs, architectes et artisans, dont Audace - Deco et Flavin Architects. Parcourez une multitude de photos de décoration et d'aménagement dans de nombreux styles et coloris. Sauvegardez facilement toutes vos idées déco de salle à manger avec un sol en ardoise dans un dossier d'idées ou contactez le professionnel ayant réalisé le projet qui vous a inspiré pour qu'il vous conseille sur les nouvelles tendances déco. Inspirez-vous des plus belles photos de salles à manger avec un sol en ardoise trouvées sur Houzz et faites le plein d'idées pour tous vos projets de rénovation et d'aménagement de maison.
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

En continuant à naviguer sur ce site ou à utiliser cette application, j'accepte que le groupe Houzz utilise des cookies ou d'autres technologies similaires pour améliorer ses produits et services, me proposer du contenu pertinent et personnaliser l'expérience utilisateur. En savoir plus.