Houzz Logo Print

Idées déco de salles à manger avec un sol jaune

Lato Signature - Modin Rigid LVP Collection Customer Space - CA
Lato Signature - Modin Rigid LVP Collection Customer Space - CA
FlooretFlooret
Lato Signature from the Modin Rigid LVP Collection - Crisp tones of maple and birch. The enhanced bevels accentuate the long length of the planks.
Cette photo montre une salle à manger ouverte sur le salon rétro de taille moyenne avec un mur gris, un sol en vinyl, une cheminée standard, un manteau de cheminée en brique et un sol jaune.
Warm contemporary Kitchen and living room in Arcadia
Warm contemporary Kitchen and living room in Arcadia
Metropolis Drafting and Construction IncMetropolis Drafting and Construction Inc
Complete overhaul of the common area in this wonderful Arcadia home. The living room, dining room and kitchen were redone. The direction was to obtain a contemporary look but to preserve the warmth of a ranch home. The perfect combination of modern colors such as grays and whites blend and work perfectly together with the abundant amount of wood tones in this design. The open kitchen is separated from the dining area with a large 10' peninsula with a waterfall finish detail. Notice the 3 different cabinet colors, the white of the upper cabinets, the Ash gray for the base cabinets and the magnificent olive of the peninsula are proof that you don't have to be afraid of using more than 1 color in your kitchen cabinets. The kitchen layout includes a secondary sink and a secondary dishwasher! For the busy life style of a modern family. The fireplace was completely redone with classic materials but in a contemporary layout. Notice the porcelain slab material on the hearth of the fireplace, the subway tile layout is a modern aligned pattern and the comfortable sitting nook on the side facing the large windows so you can enjoy a good book with a bright view. The bamboo flooring is continues throughout the house for a combining effect, tying together all the different spaces of the house. All the finish details and hardware are honed gold finish, gold tones compliment the wooden materials perfectly.
Briar Chapel Model
Briar Chapel Model
Model Home Interiors- Southern RegionModel Home Interiors- Southern Region
Southern Love Studios
Inspiration pour une salle à manger ouverte sur le salon traditionnelle de taille moyenne avec un mur beige, parquet clair, aucune cheminée et un sol jaune.
Best of Houzz 2024 : les résultats sont tombés !
Wabi Sabi Wind Paper Pendant Light Project | Dining Room | France
Wabi Sabi Wind Paper Pendant Light Project | Dining Room | France
ZepbooZepboo
Introducing a client case study from Marseille, France. Our client resides in a 75-square-meter residence and prefers a modern minimalist interior design style. With a penchant for white and wood tones, the client opted for predominantly white hues for the architectural elements, accentuated with wooden furniture pieces. Notably, the client has a fondness for circular shapes, which is evident in various aspects of their home, including living room tables, dining sets, and decorative items. For the dining area lighting, the client sought a white, circular pendant light that aligns with their design preferences. After careful consideration, we selected a round pendant light crafted from rice paper, featuring a clean white finish and a touch of modern Wabi-Sabi aesthetic. Upon receiving the product, the client expressed utmost satisfaction, as the chosen pendant light perfectly met their requirements. We are thrilled to share this case study with you, hoping to inspire and provide innovative ideas for your own home decor projects.
Dining room built in sideboard with glass display case for china and crystal
Dining room built in sideboard with glass display case for china and crystal
David Bauer, Cornerstone Builders of SW FlDavid Bauer, Cornerstone Builders of SW Fl
Large Built in sideboard with glass upper cabinets to display crystal and china in the dining room. Cabinets are painted shaker doors with glass inset panels. the project was designed by David Bauer and built by Cornerstone Builders of SW FL. in Naples the client loved her round mirror and wanted to incorporate it into the project so we used it as part of the backsplash display. The built in actually made the dining room feel larger.
Burgundy - Dining Room
Burgundy - Dining Room
LDI StudioLDI Studio
Aménagement d'une grande salle à manger ouverte sur la cuisine moderne avec un mur blanc, parquet clair, aucune cheminée et un sol jaune.
CLASSICO CONTEMPORANEO
CLASSICO CONTEMPORANEO
JFD - Juri Favilli DesignJFD - Juri Favilli Design
Aménagement d'une salle à manger classique de taille moyenne avec un mur blanc, un sol en bois brun, un sol jaune, un plafond décaissé et boiseries.
Contemporary Colonial | Morris County
Contemporary Colonial | Morris County
Main Street Custom Homes & RemodelingMain Street Custom Homes & Remodeling
Creating a home that was warm and inviting, where large family gatherings could take place, was an important element to the house design. The rooms were personalized to reflect the homeowners’ world travels with distinctive color palettes and unique touches including the installation of an ornamental porch swing in the breakfast nook. Additionally, the homeowner’s aging mother stays with them for extended periods throughout the year so safe, comfortable and accessible spaces were built to accommodate her. During the ground breaking ceremony, not only did we toast the occasion with mimosas, but we enjoyed a new experience with a Hindu Bhoomi Puja ritual, which literally means, the worship (Puja) of the land (Bhoomi). We were honored to be a part of this very interesting ceremony.
Rénovation d'un appartement Perret
Rénovation d'un appartement Perret
VB InterieurVB Interieur
Inspiration pour une salle à manger vintage avec un mur blanc, un sol en bois brun et un sol jaune.
Southern Living Idea House
Southern Living Idea House
John Bynum Custom Homes, Inc.John Bynum Custom Homes, Inc.
Cette image montre une salle à manger rustique fermée et de taille moyenne avec un mur blanc, un sol en bois brun, un sol jaune et aucune cheminée.
Richmond, 1930's refurbishment
Richmond, 1930's refurbishment
amorybrown.co.ukamorybrown.co.uk
Cette image montre une salle à manger design avec un mur gris, moquette, un sol jaune et éclairage.
Evanston Perfection
Evanston Perfection
Kipnis Architecture + PlanningKipnis Architecture + Planning
This is the dining room looking towards the front staircase and foyer.
Cette image montre une salle à manger ouverte sur le salon traditionnelle de taille moyenne avec un mur blanc, un sol en bois brun et un sol jaune.
Inside Rec area of Smoking Gun
Inside Rec area of Smoking Gun
Garage Doors UnlimitedGarage Doors Unlimited
This is a recreation area inside Smoking Gun in San Diego. The glass garage doors were created in a barn style that gives an outlet to an outdoor area. Sarah F
Grands Horizons
Grands Horizons
Daisy D DécoDaisy D Déco
AMÉNAGEMENT D’UNE PIÈCE DE VIE Pour ce projet, mes clients souhaitaient une ambiance douce et épurée inspirée des grands horizons maritimes avec une tonalité naturelle. Le point de départ étant le canapé à conserver, nous avons commencé par mieux définir les espaces de vie tout en intégrant un piano et un espace lecture. Ainsi, la salle à manger se trouve naturellement près de la cuisine qui peut être isolée par une double cloison verrière coulissante. La généreuse table en chêne est accompagnée de différentes assises en velours vert foncé. Une console marque la séparation avec le salon qui occupe tout l’espace restant. Le canapé est positionné en ilôt afin de faciliter la circulation et rendre l’espace encore plus aéré. Le piano s’appuie contre un mur entre les deux fenêtres près du coin lecture. La cheminée gagne un insert et son manteau est mis en valeur par la couleur douce des murs et les moulures au plafond. Les murs sont peints d’un vert pastel très doux auquel on a ajouté un sous bassement mouluré. Afin de créer une jolie perspective, le mur du fond de cette pièce en longueur est recouvert d’un papier peint effet papier déchiré évoquant tout autant la mer que des collines, pour un effet nature reprenant les couleurs du projet. Enfin, l’ensemble est mis en lumière sans éblouir par un jeu d’appliques rondes blanches et dorées. Crédit photos: Caroline GASCH
Entheogenic Design
Entheogenic Design
The Vrindavan ProjectThe Vrindavan Project
#thevrindavanproject ranjeet.mukherjee@gmail.com thevrindavanproject@gmail.com https://www.facebook.com/The.Vrindavan.Project
CLASSICO CONTEMPORANEO
CLASSICO CONTEMPORANEO
JFD - Juri Favilli DesignJFD - Juri Favilli Design
Cette image montre une salle à manger traditionnelle de taille moyenne avec un mur blanc, un sol en bois brun, un sol jaune, un plafond décaissé et boiseries.
Фьюжн Столовая
Фьюжн Столовая
Idée de décoration pour une salle à manger ouverte sur la cuisine bohème avec un mur beige, un sol en bois brun, aucune cheminée et un sol jaune.
South Bham  Mod
South Bham Mod
Margeaux Interiors - Margaret SkinnerMargeaux Interiors - Margaret Skinner
Idées déco pour une petite salle à manger contemporaine fermée avec un mur gris, parquet clair, une cheminée double-face, un manteau de cheminée en carrelage, un sol jaune et un plafond en papier peint.

Idées déco de salles à manger avec un sol jaune

Modern Mixed Art Homeland Project | Whole House | Hong Kong
Modern Mixed Art Homeland Project | Whole House | Hong Kong
ZepbooZepboo
This is a case study of a client living in Hong Kong. The client's residence is a 100-square-meter home. The client approached us with a requirement to find suitable lighting fixtures for their entire house. The home decor style combines modern design with a mix of natural wood and Scandinavian influences. The client wanted to select different pendant lights for each room - the living room, dining room, two bedrooms, and balcony. They wished for these pendant lights to perfectly match the style and complement each room, while also being budget-friendly. For the living room, the client desired a touch of Chinese-style wooden accents. Hence, we selected a bamboo-woven pendant light with a Chinese design. As for the balcony, the client wanted a consistent style with the living room, so we chose a double-layered bamboo-woven pendant light. For the two bedrooms, the master bedroom leaned towards a predominantly white color scheme, so we opted for a white Scandinavian-style pendant light. The second bedroom had a focus on natural wood, so we selected a wooden pumpkin-shaped pendant light. For the dining room, which had an overall modern white theme, we chose a white Macaron-style PH5 pendant light. Interestingly, during the process of selecting lighting fixtures, the client also became interested in our multifunctional robot-inspired five-layered dressing table. They ultimately decided to purchase and install it in the master bedroom. Upon receiving the products, the client expressed their satisfaction with how well the lighting fixtures aligned with their requirements. We are delighted to share this case study with everyone, hoping to provide inspiration and ideas for their own home renovations.
1
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

Houzz utilise des cookies et d'autres technologies de suivi similaires pour personnaliser mon expérience utilisateur, me proposer du contenu pertinent et améliorer ses produits et services. En cliquant sur « Accepter », j'accepte l'utilisation des cookies telle qu'elle est décrite plus en détail dans la Politique d'Utilisation des Cookies de Houzz. Je peux rejeter les cookies non essentiels en cliquant sur « Tout rejeter » ou « Gérer mes préférences ».