1. Sous-sol
  2. Design de plafond: lambris de bois

37 idées déco de sous-sols avec un plafond en lambris de bois

Harrier Project - Basement
Harrier Project - Basement
Andra Martens Design Studio
We were hired to finish the basement of our clients cottage in Haliburton. The house is a woodsy craftsman style. Basements can be dark so we used pickled pine to brighten up this 3000 sf space which allowed us to remain consistent with the vibe of the overall cottage. We delineated the large open space in to four functions - a Family Room (with projector screen TV viewing above the fireplace and a reading niche); a Game Room with access to large doors open to the lake; a Guest Bedroom with sitting nook; and an Exercise Room. Glass was used in the french and barn doors to allow light to penetrate each space. Shelving units were used to provide some visual separation between the Family Room and Game Room. The fireplace referenced the upstairs fireplace with added inspiration from a photo our clients saw and loved. We provided all construction docs and furnishings will installed soon.
Barnwood Finished Basement
Barnwood Finished Basement
Morris Custom Homes Inc
Lodge look family room with added office space. Recessed lighting and the egress window give natural light to this space.
Inspiration pour un sous-sol chalet semi-enterré et de taille moyenne avec salle de jeu, un mur gris, un sol en vinyl, un sol gris, un plafond en lambris de bois et du lambris de bois.
Open Concept Dining Room
Open Concept Dining Room
EURO STAGING
Cette image montre un grand sous-sol traditionnel donnant sur l'extérieur avec un sol en bois clair, un sol marron et un plafond en lambris de bois.
2021 NARI CotY Award-Winning Basement $100,000 to $250,000
2021 NARI CotY Award-Winning Basement $100,000 to $250,000
National Association of the Remodeling Industry
Griffey Remodeling, Columbus, Ohio, 2021 Regional CotY Award Winner, Basement $100,000 to $250,000
Idées déco pour un grand sous-sol campagne semi-enterré avec un bar de salon, un sol en vinyl, une cheminée standard, un manteau de cheminée en pierre, un plafond en lambris de bois et un mur en parement de brique.
The Armstrong 4036
The Armstrong 4036
Legacy Post & Beam
Post and Beam Basement Staircase with Metal Railings
Idées déco pour un sous-sol montagne donnant sur l'extérieur et de taille moyenne avec un mur beige, un sol en bois brun, un sol marron et un plafond en lambris de bois.
コーナーガーデンの家
コーナーガーデンの家
西島正樹/プライム PRIME Inc.architecture & planning
Idée de décoration pour un sous-sol minimaliste avec un mur blanc, un sol en bois brun, un sol marron, un plafond en lambris de bois et du lambris de bois.
Harrier Project - Basement
Harrier Project - Basement
Andra Martens Design Studio
We were hired to finish the basement of our clients cottage in Haliburton. The house is a woodsy craftsman style. Basements can be dark so we used pickled pine to brighten up this 3000 sf space which allowed us to remain consistent with the vibe of the overall cottage. We delineated the large open space in to four functions - a Family Room (with projector screen TV viewing above the fireplace and a reading niche); a Game Room with access to large doors open to the lake; a Guest Bedroom with sitting nook; and an Exercise Room. Glass was used in the french and barn doors to allow light to penetrate each space. Shelving units were used to provide some visual separation between the Family Room and Game Room. The fireplace referenced the upstairs fireplace with added inspiration from a photo our clients saw and loved. We provided all construction docs and furnishings will installed soon.
The Armstrong 4036
The Armstrong 4036
Legacy Post & Beam
Post and beam walkout basement living room
Exemple d'un grand sous-sol montagne donnant sur l'extérieur avec un mur beige, un sol en bois brun, aucune cheminée, un sol marron et un plafond en lambris de bois.
Built in Book Case
Built in Book Case
Morris Custom Homes Inc
Lodge look family room with added office space. Built in book shelves with floating shelves.
Cette photo montre un sous-sol montagne semi-enterré et de taille moyenne avec salle de jeu, un mur gris, un sol en vinyl, un sol gris, un plafond en lambris de bois et du lambris de bois.
HiFi Listening room
HiFi Listening room
MAP Lifestyle Ltd
Our client wanted to make use of the cellar underneath the victorian Hotel Bar and restaurant. Knowing there has been a wealth of art, comedy and music in the venue our proposal was a listening room. Taking inspiration from our passion of Japanese listening rooms we set about designing a space which is acoustically treated for the custom designed Hifi. The space is used for film, DJ`S, Events and private functions. We are please to have supplied the design ethos, technology to deliver the room a musical experience like no other commercial basement in Essex.
The Ultimate Basement Remodel
The Ultimate Basement Remodel
Bravas Minnesota
Golf simulator and theater built into this rustic basement remodel
Réalisation d'un grand sous-sol chalet semi-enterré avec salle de cinéma, un mur beige, aucune cheminée, un sol vert et un plafond en lambris de bois.
The Armstrong 4036
The Armstrong 4036
Legacy Post & Beam
Finished Post and Beam Basement Living Room
Réalisation d'un sous-sol chalet donnant sur l'extérieur et de taille moyenne avec un mur beige, un sol en bois brun, un sol marron et un plafond en lambris de bois.
Harrier Project - Basement
Harrier Project - Basement
Andra Martens Design Studio
We were hired to finish the basement of our clients cottage in Haliburton. The house is a woodsy craftsman style. Basements can be dark so we used pickled pine to brighten up this 3000 sf space which allowed us to remain consistent with the vibe of the overall cottage. We delineated the large open space in to four functions - a Family Room (with projector screen TV viewing above the fireplace and a reading niche); a Game Room with access to large doors open to the lake; a Guest Bedroom with sitting nook; and an Exercise Room. Glass was used in the french and barn doors to allow light to penetrate each space. Shelving units were used to provide some visual separation between the Family Room and Game Room. The fireplace referenced the upstairs fireplace with added inspiration from a photo our clients saw and loved. We provided all construction docs and furnishings will installed soon.
Harrier Project - Basement
Harrier Project - Basement
Andra Martens Design Studio
We were hired to finish the basement of our clients cottage in Haliburton. The house is a woodsy craftsman style. Basements can be dark so we used pickled pine to brighten up this 3000 sf space which allowed us to remain consistent with the vibe of the overall cottage. We delineated the large open space in to four functions - a Family Room (with projector screen TV viewing above the fireplace and a reading niche); a Game Room with access to large doors open to the lake; a Guest Bedroom with sitting nook; and an Exercise Room. Glass was used in the french and barn doors to allow light to penetrate each space. Shelving units were used to provide some visual separation between the Family Room and Game Room. The fireplace referenced the upstairs fireplace with added inspiration from a photo our clients saw and loved. We provided all construction docs and furnishings will installed soon.
Harrier Project - Basement
Harrier Project - Basement
Andra Martens Design Studio
We were hired to finish the basement of our clients cottage in Haliburton. The house is a woodsy craftsman style. Basements can be dark so we used pickled pine to brighten up this 3000 sf space which allowed us to remain consistent with the vibe of the overall cottage. We delineated the large open space in to four functions - a Family Room (with projector screen TV viewing above the fireplace and a reading niche); a Game Room with access to large doors open to the lake; a Guest Bedroom with sitting nook; and an Exercise Room. Glass was used in the french and barn doors to allow light to penetrate each space. Shelving units were used to provide some visual separation between the Family Room and Game Room. The fireplace referenced the upstairs fireplace with added inspiration from a photo our clients saw and loved. We provided all construction docs and furnishings will installed soon.
Harrier Project - Basement
Harrier Project - Basement
Andra Martens Design Studio
We were hired to finish the basement of our clients cottage in Haliburton. The house is a woodsy craftsman style. Basements can be dark so we used pickled pine to brighten up this 3000 sf space which allowed us to remain consistent with the vibe of the overall cottage. We delineated the large open space in to four functions - a Family Room (with projector screen TV viewing above the fireplace and a reading niche); a Game Room with access to large doors open to the lake; a Guest Bedroom with sitting nook; and an Exercise Room. Glass was used in the french and barn doors to allow light to penetrate each space. Shelving units were used to provide some visual separation between the Family Room and Game Room. The fireplace referenced the upstairs fireplace with added inspiration from a photo our clients saw and loved. We provided all construction docs and furnishings will installed soon.
Harrier Project - Basement
Harrier Project - Basement
Andra Martens Design Studio
We were hired to finish the basement of our clients cottage in Haliburton. The house is a woodsy craftsman style. Basements can be dark so we used pickled pine to brighten up this 3000 sf space which allowed us to remain consistent with the vibe of the overall cottage. We delineated the large open space in to four functions - a Family Room (with projector screen TV viewing above the fireplace and a reading niche); a Game Room with access to large doors open to the lake; a Guest Bedroom with sitting nook; and an Exercise Room. Glass was used in the french and barn doors to allow light to penetrate each space. Shelving units were used to provide some visual separation between the Family Room and Game Room. The fireplace referenced the upstairs fireplace with added inspiration from a photo our clients saw and loved. We provided all construction docs and furnishings will installed soon.
Harrier Project - Basement
Harrier Project - Basement
Andra Martens Design Studio
We were hired to finish the basement of our clients cottage in Haliburton. The house is a woodsy craftsman style. Basements can be dark so we used pickled pine to brighten up this 3000 sf space which allowed us to remain consistent with the vibe of the overall cottage. We delineated the large open space in to four functions - a Family Room (with projector screen TV viewing above the fireplace and a reading niche); a Game Room with access to large doors open to the lake; a Guest Bedroom with sitting nook; and an Exercise Room. Glass was used in the french and barn doors to allow light to penetrate each space. Shelving units were used to provide some visual separation between the Family Room and Game Room. The fireplace referenced the upstairs fireplace with added inspiration from a photo our clients saw and loved. We provided all construction docs and furnishings will installed soon.
Harrier Project - Basement
Harrier Project - Basement
Andra Martens Design Studio
We were hired to finish the basement of our clients cottage in Haliburton. The house is a woodsy craftsman style. Basements can be dark so we used pickled pine to brighten up this 3000 sf space which allowed us to remain consistent with the vibe of the overall cottage. We delineated the large open space in to four functions - a Family Room (with projector screen TV viewing above the fireplace and a reading niche); a Game Room with access to large doors open to the lake; a Guest Bedroom with sitting nook; and an Exercise Room. Glass was used in the french and barn doors to allow light to penetrate each space. Shelving units were used to provide some visual separation between the Family Room and Game Room. The fireplace referenced the upstairs fireplace with added inspiration from a photo our clients saw and loved. We provided all construction docs and furnishings will installed soon.
Harrier Project - Basement
Harrier Project - Basement
Andra Martens Design Studio
We were hired to finish the basement of our clients cottage in Haliburton. The house is a woodsy craftsman style. Basements can be dark so we used pickled pine to brighten up this 3000 sf space which allowed us to remain consistent with the vibe of the overall cottage. We delineated the large open space in to four functions - a Family Room (with projector screen TV viewing above the fireplace and a reading niche); a Game Room with access to large doors open to the lake; a Guest Bedroom with sitting nook; and an Exercise Room. Glass was used in the french and barn doors to allow light to penetrate each space. Shelving units were used to provide some visual separation between the Family Room and Game Room. The fireplace referenced the upstairs fireplace with added inspiration from a photo our clients saw and loved. We provided all construction docs and furnishings will installed soon.
Vous recherchez des idées déco pour rénover votre sous-sol avec un plafond en lambris de bois ou aménager votre sous-sol ? Grâce à Houzz, découvrez les 37 photos des meilleurs décorateurs, architectes et artisans, dont EURO STAGING et Bravas Minnesota. Parcourez une multitude de photos de décoration et d'aménagement dans de nombreux styles et coloris. Sauvegardez facilement toutes vos idées déco de sous-sol avec un plafond en lambris de bois dans un dossier d'idées ou contactez le professionnel ayant réalisé le projet qui vous a inspiré pour qu'il vous conseille sur les nouvelles tendances déco. Inspirez-vous des plus belles photos de sous-sols avec un plafond en lambris de bois trouvées sur Houzz et faites le plein d'idées pour tous vos projets de rénovation et d'aménagement de maison.
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

En continuant à naviguer sur ce site ou à utiliser cette application, j'accepte que le groupe Houzz utilise des cookies ou d'autres technologies similaires pour améliorer ses produits et services, me proposer du contenu pertinent et personnaliser l'expérience utilisateur. En savoir plus.