1. Couleur: noir

23 292 idées déco montagne noire

Mont d'Arbois
Mont d'Arbois
REFUGE
Salle de cinéma. Papier peint peau de vache. Ciel étoilé
Cette photo montre une grand salle de cinéma montagne fermée avec moquette, un écran de projection et un mur marron.
Hermitage Mountain Residences
Hermitage Mountain Residences
StudioChevojon
Hermitage Mountain Residences, photo © StudioChevojon
Idée de décoration pour une chambre parentale chalet avec un mur marron, un sol en bois brun et un sol marron.
L'heure bleue
L'heure bleue
Nicolas Logerot Photographie
Nicolas Logerot
Inspiration pour une façade en bois marron chalet de taille moyenne et à deux étages et plus avec un toit à deux pans.
Rénovation Domaine Lac Chambly
Rénovation Domaine Lac Chambly
EK DECORATION
Aménagement d'une chambre d'amis montagne avec un mur bleu, un sol en bois clair et un sol beige.
Appartementr de prestige en montagne
Appartementr de prestige en montagne
Agence Amevet - AmDeCo
chalet contemporain
Cette photo montre une cuisine montagne.
@Courchevel
@Courchevel
Philippe Dagau
Philippe Dagau
Exemple d'une chambre avec moquette montagne avec un mur marron et un sol blanc.
INTERIEUR 3
INTERIEUR 3
Lotfi DAKHLI
Lotfi DAKHLI
Aménagement d'une grand chambre parentale montagne avec un mur multicolore, un sol en brique et aucune cheminée.
Outside bathing!
Outside bathing!
Simon Bray Interiors
Cette photo montre une piscine sur une terrasse en bois montagne avec un bain bouillonnant.
Organic Modern Mountain Home
Organic Modern Mountain Home
Living Stone Design + Build
Cette image montre une grand cuisine ouverte chalet avec un placard à porte shaker, des portes de placard blanches, un plan de travail en granite, une crédence blanche, une crédence en fenêtre, un électroménager en acier inoxydable, un sol en bois foncé, un îlot central, un sol marron et un plan de travail noir.
Lakefront Timber Frame Home and Pavillions
Lakefront Timber Frame Home and Pavillions
KohlMark Architects and Builders
The design of this home was driven by the owners’ desire for a three-bedroom waterfront home that showcased the spectacular views and park-like setting. As nature lovers, they wanted their home to be organic, minimize any environmental impact on the sensitive site and embrace nature. This unique home is sited on a high ridge with a 45° slope to the water on the right and a deep ravine on the left. The five-acre site is completely wooded and tree preservation was a major emphasis. Very few trees were removed and special care was taken to protect the trees and environment throughout the project. To further minimize disturbance, grades were not changed and the home was designed to take full advantage of the site’s natural topography. Oak from the home site was re-purposed for the mantle, powder room counter and select furniture. The visually powerful twin pavilions were born from the need for level ground and parking on an otherwise challenging site. Fill dirt excavated from the main home provided the foundation. All structures are anchored with a natural stone base and exterior materials include timber framing, fir ceilings, shingle siding, a partial metal roof and corten steel walls. Stone, wood, metal and glass transition the exterior to the interior and large wood windows flood the home with light and showcase the setting. Interior finishes include reclaimed heart pine floors, Douglas fir trim, dry-stacked stone, rustic cherry cabinets and soapstone counters. Exterior spaces include a timber-framed porch, stone patio with fire pit and commanding views of the Occoquan reservoir. A second porch overlooks the ravine and a breezeway connects the garage to the home. Numerous energy-saving features have been incorporated, including LED lighting, on-demand gas water heating and special insulation. Smart technology helps manage and control the entire house. Greg Hadley Photography
Cliffs Communities
Cliffs Communities
Accent Truss
Inspiration pour une cuisine ouverte chalet avec un évier encastré, des portes de placard marrons, une crédence en fenêtre, un électroménager en acier inoxydable, 2 îlots, un plan de travail gris, un sol en bois clair et un placard avec porte à panneau encastré.
Northumberland Stone Cottage
Northumberland Stone Cottage
Cathy Dean Interior Design
This rural cottage in Northumberland was in need of a total overhaul, and thats exactly what it got! Ceilings removed, beams brought to life, stone exposed, log burner added, feature walls made, floors replaced, extensions built......you name it, we did it! What a result! This is a modern contemporary space with all the rustic charm you'd expect from a rural holiday let in the beautiful Northumberland countryside. Book In now here: https://www.bridgecottagenorthumberland.co.uk/?fbclid=IwAR1tpc6VorzrLsGJtAV8fEjlh58UcsMXMGVIy1WcwFUtT0MYNJLPnzTMq0w
Martis CAmp Lot 584
Martis CAmp Lot 584
Kelly & Stone Architects
Vance Fox
Inspiration pour une grand façade de maison marron chalet à un étage avec un toit en appentis.
Organic Modern Mountain Home
Organic Modern Mountain Home
Living Stone Design + Build
Idée de décoration pour une grand cuisine ouverte chalet avec un évier encastré, un placard à porte shaker, des portes de placard blanches, un plan de travail en granite, une crédence blanche, une crédence en fenêtre, un électroménager en acier inoxydable, un sol en bois foncé, un îlot central, un sol marron et un plan de travail noir.
Homefront Farmers "Basic" Style Garden
Homefront Farmers "Basic" Style Garden
Homefront Farmers
Homefront Farmers "basic" gardens have great features such as raised beds filled with quality organic soil, rugged construction, animal resistant fencing/ground barrier, simple good looks, hinged gate with latch for easy access, and isles lined with weed block/crushed stone. At the same time, because we forgo some of the premium features of our "classic" gardens, the "basic" gardens and available at excellent prices.
Meadow View
Meadow View
Best Custom Homes, LLC
Photos: Eric Lucero
Exemple d'une grand cuisine américaine montagne en L avec un évier encastré, un placard à porte plane, des portes de placard grises, une crédence grise, un électroménager en acier inoxydable, un sol en bois brun, un îlot central, un sol marron et un plan de travail blanc.
Madison's View
Madison's View
Centre Sky Architecture Ltd
Photos by Whitney Kamman
Cette image montre une grand cuisine américaine parallèle chalet avec des portes de placard en bois clair, un îlot central, un évier encastré, un placard à porte shaker, un électroménager en acier inoxydable, un sol beige, un plan de travail en quartz et un sol en bois brun.
Richard Lane
Richard Lane
Ryan Street & Associates
Ryann Ford
Inspiration pour une salle de séjour chalet avec un sol en bois foncé, une cheminée standard et un manteau de cheminée en brique.
Man Cave
Man Cave
Deering Design Studio, Inc.
Deering Design Studio, Inc.
Cette image montre une salle de cinéma chalet fermée avec un mur gris, moquette, un sol gris et un écran de projection.
Main House
Main House
Hoedemaker Pfeiffer
This house, in eastern Washington’s Kittitas County, is sited on the shallow incline of a slight elevation, in the midst of fifty acres of pasture and prairie grassland, a place of vast expanses, where only distant hills and the occasional isolated tree interrupt the view toward the horizon. Where another design might seem to be an alien import, this house feels entirely native, powerfully attached to the land. Set back from and protected under the tent-like protection of the roof, the front of the house is entirely transparent, glowing like a lantern in the evening. Along the windowed wall that looks out over the porch, a full-length enfilade reaches out to the far window at each end. Steep ship’s ladders on either side of the great room lead to loft spaces, lighted by a single window placed high on the gable ends. On either side of the massive stone fireplace, angled window seats offer views of the grasslands and of the watch tower. Eight-foot-high accordion doors at the porch end of the great room fold away, extending the room out to a screened space for summer, a glass-enclosed solarium in winter. In addition to serving as an observation look-out and beacon, the tower serves the practical function of housing a below-grade wine cellar and sleeping benches. Tower and house align from entrance to entrance, literally linked by a pathway, set off axis and leading to steps that descend into the courtyard.
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

En continuant à naviguer sur ce site ou à utiliser cette application, j'accepte que le groupe Houzz utilise des cookies ou d'autres technologies similaires pour améliorer ses produits et services, me proposer du contenu pertinent et personnaliser l'expérience utilisateur. En savoir plus.