Refined - Lower Level Family Room | Che Bella Interiors

In the large space, we added framing detail to separate the room into a joined, but visually zoned room. This allowed us to have a separate area for the kids games and a space for gathering around the TV during a moving or while watching sports.

We added a large ceiling light to lower the ceiling in the space as well as soffits to give more visual dimension to the room.

The large interior window in the back leads to an office up the stairs.

Spacecrafting Photography Inc.

Cette photo montre un grand sous-sol chic enterré avec un mur gris, un sol marron et un sol en vinyl. —  Houzz
Photos de sujets associés
Cette photo n'a aucune question

Ce que les utilisateurs en disent :

webuser_812263398
Steve Hoogerhyde a ajouté ceci à My ideas22 mai 2020

Ceiling detail - creates boundary and interest and

webuser_275259819
Kristine Erlandson a ajouté ceci à My ideas10 mai 2020

? layout with the couch and tv facing the end instead of side wall; like the counter area behind the couch

Photos de sous-sols avec des couleurs similaires
Trailhead 3
My Houzz: Color and Pattern at Play in a 1924 East Coast Home
Morse Basement Total Renovation
SMITHE ROAD
Brownstone LIC
Basement Family Room
Antique barn board has its place... HERE!
Toronto - Young Court Custom Home
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

En continuant à naviguer sur ce site ou à utiliser cette application, j'accepte que le groupe Houzz utilise des cookies ou d'autres technologies similaires pour améliorer ses produits et services, me proposer du contenu pertinent et personnaliser l'expérience utilisateur. En savoir plus.