Trail House, Ashburton

Built on gently sloping land in suburban Melbourne, this contemporary and environmentally friendly home is designed to integrate seamlessly with the inherent natural beauty of the existing site.

Our approach favoured the use of natural materials, both inside and out, in order to create a relationship between the house and its surrounding environment. A series of inter-connecting rooms allow clear lines of vision throughout the house while also maximising the available light.

The application of passive solar design principles provides an abundance of warmth in winter and captures cooling breezes during summer. This light filled, split level home features the intelligent and sensitive application of sustainable design principles, conveying a feeling of openness, expansiveness and calm.

Photo's by Emma Cross.

Cette image montre une maison design. —  Houzz
Photos de sujets associés
Cette photo n'a aucune question

Ce que les Houzzers en disent :

valerie_mcintosh43
valerie_mcintosh43 a ajouté ceci à outside11 oct. 2017

Concrete steps, free hanging onto beams from bottom to top, I need 8 or 9 over existing paved driveway with minimum distuption, Handrail on rhs.

Les personnes qui ont aimé cette photo ont aussi aimé
Trail House, Ashburton
Trail House, Ashburton
Trail House, Ashburton
Trail House, Ashburton
Trail House, Ashburton
Trail House, Ashburton
Trail House, Ashburton
Trail House, Ashburton
Photos de maisons avec des couleurs similaires
Recupero conservativo di complesso del '600
Jaman Properties Los Angeles
エクステリア&和庭リフォーム 埼玉県さいたま市
Courtyard Residence
West Chester Restoration
Private Residence
Sherman Oaks Residence
Lakefront Cottage Renovation
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

En continuant à naviguer sur ce site ou à utiliser cette application, j'accepte que le groupe Houzz utilise des cookies ou d'autres technologies similaires pour améliorer ses produits et services, me proposer du contenu pertinent et personnaliser l'expérience utilisateur. En savoir plus.