Trail House, Ashburton

Built on gently sloping land in suburban Melbourne, this contemporary and environmentally friendly home is designed to integrate seamlessly with the inherent natural beauty of the existing site.

Our approach favoured the use of natural materials, both inside and out, in order to create a relationship between the house and its surrounding environment. A series of inter-connecting rooms allow clear lines of vision throughout the house while also maximising the available light.

The application of passive solar design principles provides an abundance of warmth in winter and captures cooling breezes during summer. This light filled, split level home features the intelligent and sensitive application of sustainable design principles, conveying a feeling of openness, expansiveness and calm.

Photo's by Emma Cross.

Aménagement d'une maison contemporaine. —  Houzz
Photos de sujets associés
Cette photo n'a aucune question

Ce que les Houzzers en disent :

rkellyz
rkellyz a ajouté ceci à rkellyz's Ideas16 oct. 2017

I like the idea of these Windows same as Morris street . Easier to air the house without mozzies coming in

Les personnes qui ont aimé cette photo ont aussi aimé
Trail House, Ashburton
Trail House, Ashburton
Trail House, Ashburton
Trail House, Ashburton
Trail House, Ashburton
Trail House, Ashburton
Trail House, Ashburton
Kew House
Photos de maisons avec des couleurs similaires
Town & Country Remodel
Ultramodern living room with matching floor and cabinetry
Много света
Emperors Gate, South Kensington, London
Desert Canopy House
Villa Green River
Colorful Contemporary Rebuild
Contemporary Cool Loft
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

En continuant à naviguer sur ce site ou à utiliser cette application, j'accepte que le groupe Houzz utilise des cookies ou d'autres technologies similaires pour améliorer ses produits et services, me proposer du contenu pertinent et personnaliser l'expérience utilisateur. En savoir plus.