Cette image montre un grand sous-sol minimaliste semi-enterré avec un mur beige, moquette et une cheminée ribbon.
Harwood Design Builders Ltd.
Harwood Design Builders Ltd.
Note moyenne : 5 étoiles sur 5(9)Voir le profil

Highmeadow Basement Renovation

The home owners wanted a place to entertain, play and workout in their 3000 square foot basement. They added a completely soundproofed media room, a large restaurant-like wet bar, glass enclosed workout area, kids play/game space, great room, two bedrooms, two bathrooms, storage room and an office. The overall modern esthetic and colour scheme is bright and fresh with rich charcoal accent woodwork and cabinets. 9’ ceilings and custom made 7’ doors throughout add to the overall luxurious yet comfortable feel of the basement. The area below the stairs is a child’s dream hideaway with a small crawl-thru entry access, toy drawers and lighted reading cove.
Cette image montre un grand sous-sol minimaliste semi-enterré avec un mur beige, moquette et une cheminée ribbon. - Houzz
Questions à propos de cette photo
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

En continuant à naviguer sur ce site ou à utiliser cette application, j'accepte que le groupe Houzz utilise des cookies ou d'autres technologies similaires pour améliorer ses produits et services, me proposer du contenu pertinent et personnaliser l'expérience utilisateur. En savoir plus.