Houzz Logo Print

Idées déco de sous-sols avec un plafond voûté

La casa della musica - 160mq
La casa della musica - 160mq
designINarch _ Francesca e PaoladesignINarch _ Francesca e Paola
Idée de décoration pour un très grand sous-sol design enterré avec salle de jeu, un mur blanc, un sol en carrelage de porcelaine, un sol rouge et un plafond voûté.
Indian Hills Basement Office Renovation
Indian Hills Basement Office Renovation
Atlanta Curb AppealAtlanta Curb Appeal
One of the biggest challenges for a basement renovation will be light. In this home, we were able to re-frame the exposed exterior walls for bigger windows. This adds light and also a great view of the Indian Hills golf course!
Take the stage Anderson, Ohio
Take the stage Anderson, Ohio
Legacy Builders GroupLegacy Builders Group
What a great place to enjoy a family movie or perform on a stage! The ceiling lights move to the beat of the music and the curtain open and closes.
Cette image montre un très grand sous-sol traditionnel semi-enterré avec salle de cinéma, un mur gris, moquette, un sol beige et un plafond voûté.
Best of Houzz 2024 : les résultats sont tombés !
Finished Basement_1
Finished Basement_1
Primo ContractingPrimo Contracting
Idées déco pour un grand sous-sol classique donnant sur l'extérieur avec salle de jeu, un mur gris, un sol en bois brun, un sol marron et un plafond voûté.
Tongdean Road
Tongdean Road
Granit Architects + InteriorsGranit Architects + Interiors
Our client bought a Hacienda styled house in Hove, Sussex, which was unloved, and had a dilapidated pool and garden, as well as a tired interior. We provided a full architectural and interior design service through to completion of the project, developing the brief with the client, and managing a complex project and multiple team members including an M and E consultant, stuctural engineer, specialist pool and glazing suppliers and landscaping designers. We created a new basement under the house and garden, utilising the gradient of the site, to minimise excavation and impact on the house. It contains a new swimming pool, gym, living and entertainment areas, as well as storage and plant rooms. Accessed through a new helical staircase, the basement area draws light from 2 full height glazed walls opening onto a lower garden area. The glazing was a Skyframe system supplied by cantifix. We also inserted a long linear rooflight over the pool itself, which capture sunlight onto the water below. The existing house itself has been extended in a fashion sympathetic to the original look of the house. We have built out over the existing garage to create new living and bedroom accommodation, as well as a new ensuite. We have also inserted a new glazed cupola over the hallway and stairs, and remodelled the kitchen, with a curved glazed wall and a modern family kitchen. A striking new landscaping scheme by Alladio Sims has embeded the redeveloped house into its setting. It is themed around creating a journey around different zones of the upper and lower gardens, maximising opportunities of the site, views of the sea and using a mix of hard and soft landscaping. A new minimal car port and bike storage keep cars away from the front elevation of the house. Having obtained planning permission for the works in 2019 via Brighton and Hove council, for a new basement and remodelling of the the house, the works were carrried out and completed in 2021 by Woodmans, a contractor we have partnered with on many occasions.
Piccola oasi di relax
Piccola oasi di relax
LiadesignLiadesign
Liadesign
Cette image montre un sous-sol urbain donnant sur l'extérieur et de taille moyenne avec un mur multicolore, un sol en carrelage de porcelaine, un poêle à bois, un manteau de cheminée en métal, un sol gris et un plafond voûté.
CUSTOMERS Basement
CUSTOMERS Basement
A&D Tile and FlooringA&D Tile and Flooring
Idées déco pour un grand sous-sol moderne enterré avec salle de jeu, un mur bleu, sol en stratifié, une cheminée standard, un manteau de cheminée en pierre de parement, un sol marron et un plafond voûté.
Cinema Room with Custom Artwork
Cinema Room with Custom Artwork
Trusted TechnologyTrusted Technology
Cette photo montre un sous-sol tendance de taille moyenne avec un mur noir, moquette, un sol beige et un plafond voûté.
Contemporary Lakefront Cottage
Contemporary Lakefront Cottage
Madison TaylorMadison Taylor
Walkout basement with comfortable living space and bar with island for entertaining.
Exemple d'un grand sous-sol tendance donnant sur l'extérieur avec un mur blanc, un sol en bois brun, une cheminée standard, un sol marron, un plafond voûté et du lambris de bois.
Custom Residential Bar in Mahwah, NJ.
Custom Residential Bar in Mahwah, NJ.
WL Kitchen & HomeWL Kitchen & Home
Custom hand carved basement classic home bar.
Réalisation d'un grand sous-sol tradition donnant sur l'extérieur avec un bar de salon, un mur blanc, parquet clair, un sol marron et un plafond voûté.
Custom Residential Bar in Mahwah, NJ.
Custom Residential Bar in Mahwah, NJ.
WL Kitchen & HomeWL Kitchen & Home
Custom hand carved basement classic home bar.
Idées déco pour un grand sous-sol classique donnant sur l'extérieur avec un bar de salon, un mur blanc, parquet clair, un sol marron et un plafond voûté.
Cinema Room with Custom Artwork
Cinema Room with Custom Artwork
Trusted TechnologyTrusted Technology
Réalisation d'un sous-sol design de taille moyenne avec un mur noir, moquette, un sol beige et un plafond voûté.
Take the stage Anderson, Ohio
Take the stage Anderson, Ohio
Legacy Builders GroupLegacy Builders Group
What a great place to enjoy a family movie or perform on a stage! The ceiling lights move to the beat of the music and the curtain open and closes. Then move to the other side of the basement to the wet bar and snack area and game room with a beautiful salt water fish tank.
Traditional Basement Remodel
Traditional Basement Remodel
Martino Designs, Inc.Martino Designs, Inc.
Idées déco pour un grand sous-sol montagne donnant sur l'extérieur avec un bar de salon, parquet foncé, aucune cheminée, un sol marron et un plafond voûté.
Tongdean Road
Tongdean Road
Granit Architects + InteriorsGranit Architects + Interiors
Our client bought a Hacienda styled house in Hove, Sussex, which was unloved, and had a dilapidated pool and garden, as well as a tired interior. We provided a full architectural and interior design service through to completion of the project, developing the brief with the client, and managing a complex project and multiple team members including an M and E consultant, stuctural engineer, specialist pool and glazing suppliers and landscaping designers. We created a new basement under the house and garden, utilising the gradient of the site, to minimise excavation and impact on the house. It contains a new swimming pool, gym, living and entertainment areas, as well as storage and plant rooms. Accessed through a new helical staircase, the basement area draws light from 2 full height glazed walls opening onto a lower garden area. The glazing was a Skyframe system supplied by cantifix. We also inserted a long linear rooflight over the pool itself, which capture sunlight onto the water below. The existing house itself has been extended in a fashion sympathetic to the original look of the house. We have built out over the existing garage to create new living and bedroom accommodation, as well as a new ensuite. We have also inserted a new glazed cupola over the hallway and stairs, and remodelled the kitchen, with a curved glazed wall and a modern family kitchen. A striking new landscaping scheme by Alladio Sims has embeded the redeveloped house into its setting. It is themed around creating a journey around different zones of the upper and lower gardens, maximising opportunities of the site, views of the sea and using a mix of hard and soft landscaping. A new minimal car port and bike storage keep cars away from the front elevation of the house. Having obtained planning permission for the works in 2019 via Brighton and Hove council, for a new basement and remodelling of the the house, the works were carrried out and completed in 2021 by Woodmans, a contractor we have partnered with on many occasions.
Basement Renovation at Clapham
Basement Renovation at Clapham
AliceKami Design StudioAliceKami Design Studio
Aménagement d'un sous-sol industriel semi-enterré et de taille moyenne avec parquet peint, un sol beige, un plafond voûté et un mur en parement de brique.
Piccola oasi di relax
Piccola oasi di relax
LiadesignLiadesign
Liadesign
Cette photo montre un sous-sol industriel donnant sur l'extérieur et de taille moyenne avec un mur multicolore, un sol en carrelage de porcelaine, un poêle à bois, un manteau de cheminée en métal, un sol gris et un plafond voûté.
Custom Home Design and Build on 89th Street
Custom Home Design and Build on 89th Street
Spiess Custom HomesSpiess Custom Homes
Réalisation d'un grand sous-sol minimaliste semi-enterré avec un bar de salon, un mur blanc, parquet foncé, aucune cheminée, un sol marron et un plafond voûté.
Lawrence Manor – Basement Family Room
Lawrence Manor – Basement Family Room
RGS DesignRGS Design
Exemple d'un grand sous-sol tendance semi-enterré avec salle de cinéma, un mur multicolore, moquette, cheminée suspendue, un manteau de cheminée en pierre, un sol multicolore, un plafond voûté et du papier peint.

Idées déco de sous-sols avec un plafond voûté

A Second Generation Gives a Second Life
A Second Generation Gives a Second Life
Normandy RemodelingNormandy Remodeling
This traditionally styled entertainment area in the lower level is adjacent to the luxurious laundry room. Beautiful built in cabinetry with warm finishes and ample storage.
1
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

Houzz utilise des cookies et d'autres technologies de suivi similaires pour personnaliser mon expérience utilisateur, me proposer du contenu pertinent et améliorer ses produits et services. En cliquant sur « Accepter », j'accepte l'utilisation des cookies telle qu'elle est décrite plus en détail dans la Politique d'Utilisation des Cookies de Houzz. Je peux rejeter les cookies non essentiels en cliquant sur « Tout rejeter » ou « Gérer mes préférences ».