Houzz Logo Print

Idées déco de couloirs avec boiseries

Weston Manor
Weston Manor
Cummings Architecture + InteriorsCummings Architecture + Interiors
Idée de décoration pour un couloir champêtre de taille moyenne avec boiseries.
Colonial Revival Restoration + Addition
Colonial Revival Restoration + Addition
Brad Cox, Architect, Inc.Brad Cox, Architect, Inc.
Grass cloth wallpaper, paneled wainscot, a skylight and a beautiful runner adorn landing at the top of the stairs.
Réalisation d'un grand couloir tradition avec un sol en bois brun, un sol marron, boiseries, du papier peint, un mur blanc et un plafond à caissons.
Apartment with three bedrooms and kitchen island
Apartment with three bedrooms and kitchen island
Alexander TischlerAlexander Tischler
There is some place for storing on both sides of the hallway: on the left, there is a large wardrobe with access hatches to the electrical and low-voltage shields on the back wall. On the right, there are cabinets with glass facades for bags and shoes. We design interiors of homes and apartments worldwide. If you need well-thought and aesthetical interior, submit a request on the website.
Best of Houzz 2024 : les résultats sont tombés !
Twin Peaks House
Twin Peaks House
Mihaly SlocombeMihaly Slocombe
Twin Peaks House is a vibrant extension to a grand Edwardian homestead in Kensington. Originally built in 1913 for a wealthy family of butchers, when the surrounding landscape was pasture from horizon to horizon, the homestead endured as its acreage was carved up and subdivided into smaller terrace allotments. Our clients discovered the property decades ago during long walks around their neighbourhood, promising themselves that they would buy it should the opportunity ever arise. Many years later the opportunity did arise, and our clients made the leap. Not long after, they commissioned us to update the home for their family of five. They asked us to replace the pokey rear end of the house, shabbily renovated in the 1980s, with a generous extension that matched the scale of the original home and its voluminous garden. Our design intervention extends the massing of the original gable-roofed house towards the back garden, accommodating kids’ bedrooms, living areas downstairs and main bedroom suite tucked away upstairs gabled volume to the east earns the project its name, duplicating the main roof pitch at a smaller scale and housing dining, kitchen, laundry and informal entry. This arrangement of rooms supports our clients’ busy lifestyles with zones of communal and individual living, places to be together and places to be alone. The living area pivots around the kitchen island, positioned carefully to entice our clients' energetic teenaged boys with the aroma of cooking. A sculpted deck runs the length of the garden elevation, facing swimming pool, borrowed landscape and the sun. A first-floor hideout attached to the main bedroom floats above, vertical screening providing prospect and refuge. Neither quite indoors nor out, these spaces act as threshold between both, protected from the rain and flexibly dimensioned for either entertaining or retreat. Galvanised steel continuously wraps the exterior of the extension, distilling the decorative heritage of the original’s walls, roofs and gables into two cohesive volumes. The masculinity in this form-making is balanced by a light-filled, feminine interior. Its material palette of pale timbers and pastel shades are set against a textured white backdrop, with 2400mm high datum adding a human scale to the raked ceilings. Celebrating the tension between these design moves is a dramatic, top-lit 7m high void that slices through the centre of the house. Another type of threshold, the void bridges the old and the new, the private and the public, the formal and the informal. It acts as a clear spatial marker for each of these transitions and a living relic of the home’s long history.
EEM house | 360 MQ
EEM house | 360 MQ
kkarchitecturekkarchitecture
Inspiration pour un petit couloir design avec un mur blanc, un sol en bois brun, un sol marron, un plafond décaissé et boiseries.
Apartment Designed By Whitespace Designs- Ganesh Nair
Apartment Designed By Whitespace Designs- Ganesh Nair
Shamanth Patil PhotographyShamanth Patil Photography
Réalisation d'un grand couloir design avec un mur orange, un sol en carrelage de porcelaine, un sol multicolore, un plafond en bois et boiseries.
Balgowlah
Balgowlah
All Things BuildingAll Things Building
New wall panelling and skylight to achieve a contemporary bright entrance
Aménagement d'un couloir classique avec parquet clair et boiseries.
Chicago Classy
Chicago Classy
reDesign home | chicagoreDesign home | chicago
Exemple d'un couloir chic de taille moyenne avec un mur blanc, parquet clair, un sol marron et boiseries.
Seas the Day
Seas the Day
Mark Scott HomesMark Scott Homes
Inspiration pour un couloir marin avec un mur beige, un sol en bois brun et boiseries.
Basilea
Basilea
Ferrari Design 3.6.0Ferrari Design 3.6.0
L'obbiettivo principale di questo progetto è stato quello di trasformare un ingresso anonimo ampio e dispersivo, con molte porte e parti non sfruttate. La soluzione trovata ha sostituito completamente la serie di vecchie porte con una pannellatura decorativa che integra anche una capiente armadiatura. Gli oltre sette metri di ingresso giocano ora un ruolo da protagonisti ed appaiono come un'estensione del ambiente giorno.
Traditional Hallway with Panelling and Feature Doors
Traditional Hallway with Panelling and Feature Doors
Broswick Builders LtdBroswick Builders Ltd
A traditional Villa hallway with paneled walls and lead light doors.
Aménagement d'un couloir classique de taille moyenne avec un mur blanc, parquet foncé, un sol marron, un plafond voûté et boiseries.
Historic mansion block apartment
Historic mansion block apartment
Turner PocockTurner Pocock
Cette photo montre un grand couloir chic avec un mur beige, un sol beige et boiseries.
Rénovation totale d'un 60 m²
Rénovation totale d'un 60 m²
POËSIS STUDIOPOËSIS STUDIO
Vue du couloir, avec ses menuiseries, vers la salle d'eau.
Cette photo montre un couloir de taille moyenne avec un mur blanc, un sol blanc, un sol en bois brun, un plafond en bois et boiseries.
disimpegno
disimpegno
Michela Chiesa ArchitettoMichela Chiesa Architetto
disimpegno con boiserie, ribassamento e faretti ad incasso in gesso
Inspiration pour un couloir minimaliste de taille moyenne avec un mur multicolore, un sol en carrelage de porcelaine, un plafond décaissé et boiseries.
Craftsman Double Duty Additions
Craftsman Double Duty Additions
12/12 Architects & Planners12/12 Architects & Planners
Exemple d'un couloir craftsman de taille moyenne avec un mur blanc, un sol en bois brun, un sol marron, un plafond en papier peint et boiseries.
Glen Iris Californian Bungalow Renovation and Extension
Glen Iris Californian Bungalow Renovation and Extension
Everlong ConstructionsEverlong Constructions
Aménagement d'un couloir contemporain de taille moyenne avec un mur blanc, parquet clair, un sol beige et boiseries.
Seas the Day
Seas the Day
Mark Scott HomesMark Scott Homes
Idées déco pour un couloir bord de mer avec un mur beige, un sol en bois brun et boiseries.
Modern Lobby & waiting area 3d architectural visualization walkthrough, San Fran
Modern Lobby & waiting area 3d architectural visualization walkthrough, San Fran
Yantram Animation StudioYantram Animation Studio
The design of Lobby View with Sun light make lobby more beautiful, Entrance gate with positive vibe and amibience & Waiting .The lobby area has a sofa set and small rounded table, pendant lights on the tables,chairs.
Elevator
Elevator
Great Rooms Building GroupGreat Rooms Building Group
Exemple d'un très grand couloir avec un mur beige, boiseries, un sol en carrelage de porcelaine et un sol gris.

Idées déco de couloirs avec boiseries

ENTRY HALLWAY
ENTRY HALLWAY
Sheila Rich Interiors, LLCSheila Rich Interiors, LLC
This entry hall introduces the visitor to the sophisticated ambiance of the home. The area is enriched with millwork and the custom wool runner adds warmth. Three dimensional contemporary art adds wow and an eclectic contrast.
1
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

Houzz utilise des cookies et d'autres technologies de suivi similaires pour personnaliser mon expérience utilisateur, me proposer du contenu pertinent et améliorer ses produits et services. En cliquant sur « Accepter », j'accepte l'utilisation des cookies telle qu'elle est décrite plus en détail dans la Politique d'Utilisation des Cookies de Houzz. Je peux rejeter les cookies non essentiels en cliquant sur « Tout rejeter » ou « Gérer mes préférences ».