Buckman Basement

Referred to inside H&H as “the basement of dreams,” this project transformed a raw, dark, unfinished basement into a bright living space flooded with daylight. Working with architect Sean Barnett of Polymath Studio, Hammer & Hand added several 4’ windows to the perimeter of the basement, a new entrance, and wired the unit for future ADU conversion.

This basement is filled with custom touches reflecting the young family’s project goals. H&H milled custom trim to match the existing home’s trim, making the basement feel original to the historic house. The H&H shop crafted a barn door with an inlaid chalkboard for their toddler to draw on, while the rest of the H&H team designed a custom closet with movable hanging racks to store and dry their camping gear.

Photography by Jeff Amram.

Aménagement d'un sous-sol contemporain avec un mur blanc, béton au sol et un sol gris. —  Houzz
Photos de sujets associés
Cette photo n'a aucune question

Ce que les utilisateurs en disent :

richresnick
richresnick a ajouté ceci à Berkshire Playroomil y a 12 heures

This is a great idea for the kids section of the playroom. Toy storage and bookshelf with moving chalkboards.

Photos dans Buckman Basement

Photos de sous-sols avec des couleurs similaires
Home Gym in Sports Fan Dream Basement in Northern Virginia
NET ZERO LUXURY HOME
Blue dream basement
Aspen French House Plan
Summer Elegance in the Hamptons
Neutral Rustic Transitional Basement
Perryridge Greenwich CT
Magnificent Estate in Water Mill
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

En continuant à naviguer sur ce site ou à utiliser cette application, j'accepte que le groupe Houzz utilise des cookies ou d'autres technologies similaires pour améliorer ses produits et services, me proposer du contenu pertinent et personnaliser l'expérience utilisateur. En savoir plus.