Houzz Logo Print

Idées déco d'entrées modernes avec un sol en ardoise

Bluff Point
Bluff Point
blazemakoidarchitectureblazemakoidarchitecture
Exemple d'une entrée moderne avec un mur beige, une porte en verre, un sol en ardoise et un sol gris.
m.a.p. interiors
m.a.p. interiors
SYLVIA BEEZ - M.A.P. INTERIORSSYLVIA BEEZ - M.A.P. INTERIORS
Entry hall with 9 feet tall custom designed front door and Spillray light chandelier from Italy
Cette photo montre un très grand hall d'entrée moderne avec un mur blanc, un sol en ardoise, une porte double et une porte en bois foncé.
Lovell Residence
Lovell Residence
Quezada ArchitectureQuezada Architecture
Idées déco pour une entrée moderne avec un sol en ardoise et un sol noir.
Deertrack Lane
Deertrack Lane
Jeff Jordan Architects LLCJeff Jordan Architects LLC
Gregory Maka
Cette image montre une entrée minimaliste de taille moyenne avec un couloir, un sol en ardoise et un sol vert.
Modern Entries with Fingerprint Access
Modern Entries with Fingerprint Access
Bella PortaBella Porta
Custom door with Biometric Fingerprint Access allows to program up to 99 fingers. Keys are your FINGERS
Aménagement d'une grande porte d'entrée moderne avec un mur gris, un sol en ardoise, une porte simple, une porte noire et un sol gris.
Mudroom Renovation on Diane
Mudroom Renovation on Diane
LKRDCLKRDC
Fresh mudroom with beautiful pattern rug and red accent.
Aménagement d'une petite entrée moderne avec un vestiaire, un mur gris, un sol en ardoise, une porte simple et une porte blanche.
Earthy Mountain Modern
Earthy Mountain Modern
Joe McGuire DesignJoe McGuire Design
In transforming their Aspen retreat, our clients sought a departure from typical mountain decor. With an eclectic aesthetic, we lightened walls and refreshed furnishings, creating a stylish and cosmopolitan yet family-friendly and down-to-earth haven. The inviting entryway features pendant lighting, an earthy-toned carpet, and exposed wooden beams. The view of the stairs adds architectural interest and warmth to the space. ---Joe McGuire Design is an Aspen and Boulder interior design firm bringing a uniquely holistic approach to home interiors since 2005. For more about Joe McGuire Design, see here: https://www.joemcguiredesign.com/ To learn more about this project, see here: https://www.joemcguiredesign.com/earthy-mountain-modern
Lexington Modern Home
Lexington Modern Home
ZeroEnergy DesignZeroEnergy Design
ZeroEnergy Design (ZED) created this modern home for a progressive family in the desirable community of Lexington. Thoughtful Land Connection. The residence is carefully sited on the infill lot so as to create privacy from the road and neighbors, while cultivating a side yard that captures the southern sun. The terraced grade rises to meet the house, allowing for it to maintain a structured connection with the ground while also sitting above the high water table. The elevated outdoor living space maintains a strong connection with the indoor living space, while the stepped edge ties it back to the true ground plane. Siting and outdoor connections were completed by ZED in collaboration with landscape designer Soren Deniord Design Studio. Exterior Finishes and Solar. The exterior finish materials include a palette of shiplapped wood siding, through-colored fiber cement panels and stucco. A rooftop parapet hides the solar panels above, while a gutter and site drainage system directs rainwater into an irrigation cistern and dry wells that recharge the groundwater. Cooking, Dining, Living. Inside, the kitchen, fabricated by Henrybuilt, is located between the indoor and outdoor dining areas. The expansive south-facing sliding door opens to seamlessly connect the spaces, using a retractable awning to provide shade during the summer while still admitting the warming winter sun. The indoor living space continues from the dining areas across to the sunken living area, with a view that returns again to the outside through the corner wall of glass. Accessible Guest Suite. The design of the first level guest suite provides for both aging in place and guests who regularly visit for extended stays. The patio off the north side of the house affords guests their own private outdoor space, and privacy from the neighbor. Similarly, the second level master suite opens to an outdoor private roof deck. Light and Access. The wide open interior stair with a glass panel rail leads from the top level down to the well insulated basement. The design of the basement, used as an away/play space, addresses the need for both natural light and easy access. In addition to the open stairwell, light is admitted to the north side of the area with a high performance, Passive House (PHI) certified skylight, covering a six by sixteen foot area. On the south side, a unique roof hatch set flush with the deck opens to reveal a glass door at the base of the stairwell which provides additional light and access from the deck above down to the play space. Energy. Energy consumption is reduced by the high performance building envelope, high efficiency mechanical systems, and then offset with renewable energy. All windows and doors are made of high performance triple paned glass with thermally broken aluminum frames. The exterior wall assembly employs dense pack cellulose in the stud cavity, a continuous air barrier, and four inches exterior rigid foam insulation. The 10kW rooftop solar electric system provides clean energy production. The final air leakage testing yielded 0.6 ACH 50 - an extremely air tight house, a testament to the well-designed details, progress testing and quality construction. When compared to a new house built to code requirements, this home consumes only 19% of the energy. Architecture & Energy Consulting: ZeroEnergy Design Landscape Design: Soren Deniord Design Paintings: Bernd Haussmann Studio Photos: Eric Roth Photography
Sunnylea Ave E, Etobicoke
Sunnylea Ave E, Etobicoke
Heritage Homes Ltd.Heritage Homes Ltd.
existing bungalow converted to moder home
Cette image montre une grande porte d'entrée minimaliste avec un mur beige, un sol en ardoise, une porte simple, un sol noir, un plafond à caissons et du lambris.
Entry Court
Entry Court
Charles Di Piazza ArchitectureCharles Di Piazza Architecture
The sheltered Entry Court provides passage to the central front door. This formal arrangement allows for clerestory windows to allow light into the interior of the house, and also allows the space of the house to direct itself towards the garden which surrounds the property. Here, a walkway of stone slabs suspended in a steel casing is raised off of the native limestone ground cover.
Eclectic foyer with slate floor and bright green door
Eclectic foyer with slate floor and bright green door
studio m  |  designstudio m | design
Simple, bright main entry with 18x18 black slate tile floor, oversized Ikea mirror and whimsical metal and paper accessories. Door paint color is Benjamin Moore Agave.
Project 2297-2 Northeast Minneapolis Modern 1st Floor Remodel + Addition
Project 2297-2 Northeast Minneapolis Modern 1st Floor Remodel + Addition
Castle Building & RemodelingCastle Building & Remodeling
This NE Minneapolis whole-level remodel started with the existing kitchen/dining area being cramped and a rear sunken entrance to the home that did not fit the family’s everyday needs. The homeowners also wanted an open floor plan with plenty of counter space, base cabinetry, natural light, and generous walking spaces for traffic flow for a busy family of 5. A mudroom was also key to allow for a daily drop spot for coats, shoes, and sports equipment. The sunken area in the kitchen was framed in to be level with the rest of the floor, and three walls were removed to create a flexible space for their current and future needs. Natural light drove the cabinet design and resulted in primarily base cabinets instead of a standard upper cabinet/base cabinet layout. Deep drawers, accessories, and tall storage replaced what would be wall cabinets to allow for the empty wall space to capture as much natural light as we could. The double sliding door and large window were important factors in maximizing light. The island and peninsula create a multi-functioning space for two prep areas, guests to sit, a homework/work spot, etc. Come see this project in person, September 29 – 30 on the 2018 Castle Home Tour!
Brown Jackson House
Brown Jackson House
Flavin ArchitectsFlavin Architects
Mid-Century Remodel on Tabor Hill This sensitively sited house was designed by Robert Coolidge, a renowned architect and grandson of President Calvin Coolidge. The house features a symmetrical gable roof and beautiful floor to ceiling glass facing due south, smartly oriented for passive solar heating. Situated on a steep lot, the house is primarily a single story that steps down to a family room. This lower level opens to a New England exterior. Our goals for this project were to maintain the integrity of the original design while creating more modern spaces. Our design team worked to envision what Coolidge himself might have designed if he'd had access to modern materials and fixtures. With the aim of creating a signature space that ties together the living, dining, and kitchen areas, we designed a variation on the 1950's "floating kitchen." In this inviting assembly, the kitchen is located away from exterior walls, which allows views from the floor-to-ceiling glass to remain uninterrupted by cabinetry. We updated rooms throughout the house; installing modern features that pay homage to the fine, sleek lines of the original design. Finally, we opened the family room to a terrace featuring a fire pit. Since a hallmark of our design is the diminishment of the hard line between interior and exterior, we were especially pleased for the opportunity to update this classic work.
Sunset Residence
Sunset Residence
Carlton EdwardsCarlton Edwards
David Dietrich
Inspiration pour une grande porte d'entrée minimaliste avec un sol en ardoise, une porte pivot et un sol beige.
Contemporary Waterfront
Contemporary Waterfront
Affinity Construction GroupAffinity Construction Group
Inspiration pour une grande porte d'entrée minimaliste avec un mur blanc, un sol en ardoise, une porte double et une porte bleue.
Coastal Master Suite Remodel
Coastal Master Suite Remodel
Heartwood ResidentialHeartwood Residential
Jake Thomas Photography
Réalisation d'un hall d'entrée minimaliste de taille moyenne avec un mur gris, un sol en ardoise, une porte simple, une porte en bois brun et un sol gris.
Earthy Mountain Modern
Earthy Mountain Modern
Joe McGuire DesignJoe McGuire Design
In transforming their Aspen retreat, our clients sought a departure from typical mountain decor. With an eclectic aesthetic, we lightened walls and refreshed furnishings, creating a stylish and cosmopolitan yet family-friendly and down-to-earth haven. This mudroom boasts ample open shelving in elegant sage green accents, providing airy and organized storage solutions for a streamlined experience. ---Joe McGuire Design is an Aspen and Boulder interior design firm bringing a uniquely holistic approach to home interiors since 2005. For more about Joe McGuire Design, see here: https://www.joemcguiredesign.com/ To learn more about this project, see here: https://www.joemcguiredesign.com/earthy-mountain-modern
Seward Park Mid-Century Remodel
Seward Park Mid-Century Remodel
Lambright Design GroupLambright Design Group
Paul Gjording
Réalisation d'une porte d'entrée minimaliste de taille moyenne avec un mur blanc, un sol en ardoise, une porte pivot et une porte métallisée.
The Samuel Noakes House
The Samuel Noakes House
Reader & Swartz Architects, P.C.Reader & Swartz Architects, P.C.
Photography by Nathan Webb, AIA
Aménagement d'une petite entrée moderne avec un couloir, un sol en ardoise, une porte simple et une porte en verre.
Front Door
Front Door
DMD General Construction, Inc.DMD General Construction, Inc.
Inviting entryway with an orange door that leads into a clean white open concept space.
Cette image montre une porte d'entrée minimaliste de taille moyenne avec une porte orange, un mur gris, un sol en ardoise, une porte simple et un sol multicolore.

Idées déco d'entrées modernes avec un sol en ardoise

1
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

Houzz utilise des cookies et d'autres technologies de suivi similaires pour personnaliser mon expérience utilisateur, me proposer du contenu pertinent et améliorer ses produits et services. En cliquant sur « Accepter », j'accepte l'utilisation des cookies telle qu'elle est décrite plus en détail dans la Politique d'Utilisation des Cookies de Houzz. Je peux rejeter les cookies non essentiels en cliquant sur « Tout rejeter » ou « Gérer mes préférences ».