Houzz Logo Print
  1. Buanderie
  2. Couleur Murale: beige

Idées déco de buanderies avec un mur beige

CARLES DRIVE
CARLES DRIVE
Aspen InteriorsAspen Interiors
Glen Doone Photography
Exemple d'une petite buanderie parallèle tendance dédiée avec un évier de ferme, des portes de placard blanches, un plan de travail en granite, un mur beige, des machines côte à côte, un sol beige, un sol en carrelage de céramique et un placard à porte shaker.
Preston Hollow | Over Downs | Laundry
Preston Hollow | Over Downs | Laundry
Kitchen Design ConceptsKitchen Design Concepts
The laundry room was placed between the front of the house (kitchen/dining/formal living) and the back game/informal family room. Guests frequently walked by this normally private area. Laundry room now has tall cleaning storage and custom cabinet to hide the washer/dryer when not in use. A new sink and faucet create a functional cleaning and serving space and a hidden waste bin sits on the right.
DSSecretClient
DSSecretClient
Amy Storm & CompanyAmy Storm & Company
Picture Perfect House
Idée de décoration pour une buanderie linéaire tradition de taille moyenne et multi-usage avec un placard avec porte à panneau encastré, des portes de placard grises, un plan de travail en quartz, une crédence grise, une crédence en dalle de pierre, un plan de travail gris, un évier encastré, un mur beige, des machines superposées et un sol beige.
Fresh Farmhouse
Fresh Farmhouse
Becky Rose DesignBecky Rose Design
Réalisation d'une buanderie linéaire tradition dédiée et de taille moyenne avec un évier encastré, des portes de placard turquoises, un plan de travail en quartz modifié, parquet foncé, des machines côte à côte, un sol marron, un plan de travail blanc, un placard avec porte à panneau encastré et un mur beige.
New Construction, Oceanside
New Construction, Oceanside
Spaces RenewedSpaces Renewed
Farmhouse inspired laundry room, made complete with a gorgeous, pattern cement floor tile!
Réalisation d'une buanderie design en L dédiée et de taille moyenne avec un évier encastré, un placard avec porte à panneau encastré, des portes de placard bleues, un mur beige, des machines côte à côte, un plan de travail beige, un plan de travail en quartz modifié, un sol en carrelage de céramique et un sol multicolore.
In Keeping With Tradition
In Keeping With Tradition
Meadowlark Design+BuildMeadowlark Design+Build
This "perfect-sized" laundry room is just off the mudroom and can be closed off from the rest of the house. The large window makes the space feel large and open. A custom designed wall of shelving and specialty cabinets accommodates everything necessary for day-to-day laundry needs. This custom home was designed and built by Meadowlark Design+Build in Ann Arbor, Michigan. Photography by Joshua Caldwell.
Dog Friendly Remodel
Dog Friendly Remodel
Four Brothers Design + BuildFour Brothers Design + Build
Réalisation d'une buanderie tradition en bois brun et L multi-usage et de taille moyenne avec un évier posé, un placard à porte shaker, un plan de travail en quartz modifié, un mur beige, un sol en carrelage de porcelaine et des machines côte à côte.
Rochester Mudroom
Rochester Mudroom
Lindsey MarkelLindsey Markel
For this mudroom remodel the homeowners came in to Dillman & Upton frustrated with their current, small and very tight, laundry room. They were in need of more space and functional storage and asked if I could help them out. Once at the job site I found that adjacent to the the current laundry room was an inefficient walk in closet. After discussing their options we decided to remove the wall between the two rooms and create a full mudroom with ample storage and plenty of room to comfortably manage the laundry. Cabinets: Dura Supreme, Crestwood series, Highland door, Maple, Shell Gray stain Counter: Solid Surfaces Unlimited Arcadia Quartz Hardware: Top Knobs, M271, M530 Brushed Satin Nickel Flooring: Porcelain tile, Crossville, 6x36, Speakeasy Zoot Suit Backsplash: Olympia, Verona Blend, Herringbone, Marble Sink: Kohler, River falls, White Faucet: Kohler, Gooseneck, Brushed Stainless Steel Shoe Cubbies: White Melamine Washer/Dryer: Electrolux
Light and Airy Laundry Room
Light and Airy Laundry Room
Sunday Home InteriorsSunday Home Interiors
This light and airy laundry room/mudroom beckons you with two beautiful white capiz seashell pendant lights, custom floor to ceiling cabinetry with crown molding, raised washer and dryer with storage underneath, wooden folding counter, and wall paper accent wall
Your Huntley, IL Neighbor’s Kitchen Renovation
Your Huntley, IL Neighbor’s Kitchen Renovation
Advance Design Studio, Ltd.Advance Design Studio, Ltd.
After six years of living in their Huntley IL home, Chris and Meghan were tired of their dark, dingy, outdated kitchen and it was finally time for a long-anticipated change. “The kitchen is the place where we live, it’s where we do everything,” Meghan said. “It was important that it be a space where we wanted to be.” Meghan loves cooking and enjoys including their girls in healthy meal prepping, this led them to want a brighter, more enjoyable kitchen with increased functionality and improved storage. For Chris especially, the laundry room was an entirely dysfunctional eyesore. “We had a washer and a dryer, but it was all kind-of cobbled together!” Chris said. “There were always laundry piles everywhere, we weren’t really sure what we wanted to do in there, but it was time for us to make a change.” The mess of the space was stressful every time they walked in the door from the garage each day. Kids’ backpacks and shoes piled up haphazardly in the makeshift boot-bench closet left the family feeling disorganized and stressed. They needed space for folding clothes and locker cubbies to help keep the family organized. Having known Christine and Todd in the Huntley community for years, Chris and Meghan were familiar with their work. “We already trusted them personally and having seen their projects for years we knew they did top notch work. After we reviewed the initial round of designs, we knew that hiring them was definitely the right choice,” Meghan and Chris said. Although Chris had done a lot of work in their home himself, the kitchen and laundry room renovation was such a large undertaking that he didn’t want to steal time away from his family to spend what would surely be many long weekends doing the job himself. “That would not have been a wise choice for us,” Chris laughed. “Our designer, Michelle was very, very, easy to work with; anything we wanted to see or weren’t sure about, she went above and beyond to make this easy for us. She was easy to get hold of and always quick to respond,” the couple said. Michelle pulled ideas that mirrored the couple’s taste and style and was adept at directing the couple to limited choices that didn’t overwhelm them and kept the process moving. “I have a hard time making decisions. Michelle made the decision-making process so easy. I loved how she listened to what I liked and then presented three great options for me to choose from,” Meghan said. The main objectives for the kitchen were better storage solutions, they wanted the space to reflect their lifestyle and taste, and they wanted it to last for years with low maintenance. One of the first steps in creating a more functional kitchen was relocating the refrigerator, creating an improved workflow for the busy family. “We didn’t know that we could even move the refrigerator to a new location where it is now, that was something that we never would have thought of,” Chris said. “The new refrigerator location makes the kitchen feel so much bigger. We didn’t add any space, but our whole kitchen with the new design just seems like it’s so much larger than before!” Meghan said. The perimeter mist colored cabinets helped warm and brighten the entire room, while the graphite colored cabinets on the island added contrast. Using this fresh, clean color palette satisfied the couple’s desire for a bright space that was the exact opposite of what they had before. Organization accessories were also added to the cabinets such as a spice drawer tray and roll outs to create hidden convenience. “I absolutely love the hidden spices – it makes cooking so much more enjoyable!” Chris said. “And all the pull outs, and the double trash bin, who would think you could get so excited about organization!” the couple said in unison. One thing they hated in their original kitchen was how dark the space felt. Added lighting on the ceiling with the new light fixtures combined with the lighter cabinetry colors throughout solved this problem. “Our new kitchen has this warm, almost cozy feeling that our old kitchen never had, it’s just a space that I love spending my time in now,” Meghan said. The light airy feeling was accentuated with the use of floating white shelves on either side of the decorative range hood. “We have so much cabinetry space, the new design is amazing we actually have more storage space than we will ever need,” Meghan said. The island was extended to create more work surface and added space for stool seating. “The new island changes how we live. Now the kids can be in the kitchen with us, doing homework, eating breakfast, and the three of us have special dinners there when Chris is working late,” Meghan said. The Carrara Marmi Quartz countertops were chosen because they are, not only beautiful, but are made from hard-working material that doesn’t require maintenance. The white subway tile backsplash that wraps to the ceiling behind the focal point cooktop range/hood compliments the crisp white countertops perfectly, while brushed brass hardware and light fixtures keep the design fresh and new. The couple had a few fears at the beginning of the project, as most homeowners do. Their biggest fear was being out of their kitchen and laundry room for an extended time. The crew made it very easy for the family to work in a limited space keeping the washer and dryer hooked up the majority of the time, and also getting appliances working with minimal downtime. “They above and beyond accommodated us to get us through the process,” Meghan said. “They did a great job making sure we were as comfortable as possible throughout the process,” Chris added. “Our project manager DJ did a great job. He was very good at updating us on schedule changes, getting guys in as quickly as possible. Everyone that stepped in the house was nice and did great work,” said Chris. They thought Advance’s carpenter was phenomenal and were impressed when he took a conceptual idea from a photograph and worked with designer Michelle to create a one of a kind range/hood that has become the topic of conversation with friends and family who visit the new kitchen. “He was in our house literally every day for several weeks. He was easy to work with and good at what he did,” Meghan and Chris said. The focal point of the kitchen; a hand-crafted, custom-built ventilation hood was clad with handpicked reclaimed barnwood. Advance Design’s carpenter built the framework and the cladding to create a one-of-a-kind design element that the couple loves. “I think it was especially fun for him to create something unique from scratch, showcasing his talent in this area,” Meghan said. “I love that my kitchen is not like everyone else’s. I got to pick out the wood on my hood and watch it being built and was able to choose what pieces of wood went where on it. It’s totally unique.” Red Oak flooring was toothed-in throughout the kitchen and the rest of the first floor anywhere changes were made. Then the whole floor was refinished to tone down the orange undertones in the existing floor stain, ultimately changing the color complexion of the entire first floor. The result is a completely new feeling to the entire home. Renovating the laundry room was extremely important to Meghan and Chris, but they had trouble visualizing what the possibilities were for the seemingly small space. Michelle produced beautiful 3D illustrations that helped them envision the space in a whole new way. “I must have told Michelle 100 times that I am a visual person, seeing the designs in 3D made it so easy to make decisions and see what we could really do with our space,” Meghan said. A dividing wall and doorway were removed between the existing laundry room and hallway formerly containing a coat closet, providing space to design specialized graphite colored cabinetry matching the kitchen island to house custom storage cubbies for each family member. Adding the tall utility cabinetry in the new laundry area helped solve the storage issue, tucking away cleaning supplies, household items, and even the cat got its own cubby. “I love how everything is now hidden in its own space. I can’t tell you how much I hated coming home and seeing everything sitting around on counters,” Chris said. Electrical outlets were planned for the inside of utility cabinets, so devices could charge in hidden locations. Stacking the washer and dryer allowed for wider countertop space to provide a folding area and a special space for clothes to hang. “The way I do laundry has been completely transformed! I can actually fold clothes and hang them now right out of the washer and dryer,” Meghan said. “The end result in the kitchen and the laundry/mud room was an updated light and bright space, with a smarter work flow that better meets the needs of this family,” Michelle said. “I would totally recommend Advance Design,” Meghan said. “Sometimes I sit and just look at my kitchen and laundry room and think ‘Wow, I can’t believe I get to live here!’ It’s an understatement to say we love our new space.”
Colonial renovation
Colonial renovation
reDesign home | chicagoreDesign home | chicago
Réalisation d'une buanderie parallèle champêtre dédiée et de taille moyenne avec un placard à porte shaker, des portes de placard jaunes, un plan de travail en quartz modifié, une crédence beige, une crédence en lambris de bois, un mur beige, un sol en carrelage de céramique, des machines côte à côte, un sol blanc, plan de travail noir et du papier peint.
Nantucket Model Home built by Infinity Custom Homes in Wexford, PA
Nantucket Model Home built by Infinity Custom Homes in Wexford, PA
Infinity Custom Homes, LPInfinity Custom Homes, LP
Aménagement d'une buanderie linéaire classique multi-usage avec un évier encastré, un placard à porte shaker, des portes de placard grises, un mur beige, des machines côte à côte, un sol multicolore et un plan de travail gris.
Edina - Shannon
Edina - Shannon
CRE ConstructionCRE Construction
Landmark Photography
Réalisation d'une petite buanderie linéaire tradition en bois brun multi-usage avec un placard avec porte à panneau encastré, un mur beige, un sol en travertin et des machines superposées.
Riverbend Remodel
Riverbend Remodel
Maven Home InteriorsMaven Home Interiors
Cette image montre une grande buanderie traditionnelle en L dédiée avec un évier encastré, un placard avec porte à panneau encastré, des portes de placard bleues, un plan de travail en quartz modifié, une crédence blanche, une crédence en carreau de porcelaine, un mur beige, un sol en carrelage de porcelaine, des machines côte à côte, un sol multicolore et un plan de travail gris.
Transitional Kitchen & First Floor Pleasant Hill Remodel - Lisle
Transitional Kitchen & First Floor Pleasant Hill Remodel - Lisle
Redstart Construction, Inc.Redstart Construction, Inc.
Picture Perfect House
Cette photo montre une buanderie linéaire chic dédiée et de taille moyenne avec un évier posé, un placard avec porte à panneau encastré, des portes de placard blanches, un plan de travail en quartz modifié, un sol en carrelage de céramique, des machines côte à côte, un sol multicolore, un plan de travail blanc et un mur beige.
Morristown, NJ: Laundry- Mudroom Additions, Dog Showers
Morristown, NJ: Laundry- Mudroom Additions, Dog Showers
Hoffman Architects Inc.Hoffman Architects Inc.
New Laundry-Mudroom addition accommodates all practical domestic needs including cubbies for book bags and a dog shower. Photo: Phil Johnson
Idées déco pour une buanderie classique dédiée et de taille moyenne avec un placard avec porte à panneau surélevé, des portes de placard blanches, un mur beige et des machines côte à côte.
Mudroom with a Purpose
Mudroom with a Purpose
Closet Organizing SystemsCloset Organizing Systems
This mudroom is finished in grey melamine with shaker raised panel door fronts and butcher block counter tops. Bead board backing was used on the wall where coats hang to protect the wall and providing a more built-in look. Bench seating is flanked with large storage drawers and both open and closed upper cabinetry. Above the washer and dryer there is ample space for sorting and folding clothes along with a hanging rod above the sink for drying out hanging items. Designed by Jamie Wilson for Closet Organizing Systems
30 - Park City, Utah Residence
30 - Park City, Utah Residence
Magleby ConstructionMagleby Construction
Cette photo montre une grande buanderie montagne dédiée avec un placard avec porte à panneau encastré, des portes de placard blanches, un mur beige, un sol en travertin, des machines côte à côte, un sol beige et un plan de travail marron.
Sims Hilditch, Dorset Manor House
Sims Hilditch, Dorset Manor House
Sims HilditchSims Hilditch
Cette photo montre une grande buanderie parallèle nature avec un évier de ferme, un placard avec porte à panneau encastré, des portes de placard grises, un plan de travail en granite, un mur beige, un sol en brique, un sol beige et plan de travail noir.
Racine Mud Room Addition For Dogs
Racine Mud Room Addition For Dogs
S.J. Janis Company, Inc.S.J. Janis Company, Inc.
A view showing the retractable stairs leading up to the washing station. Let the dogs do the leg work and the homeowners can wash the dogs while standing. Both functional and efficient!

Idées déco de buanderies avec un mur beige

1
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

Houzz utilise des cookies et d'autres technologies de suivi similaires pour personnaliser mon expérience utilisateur, me proposer du contenu pertinent et améliorer ses produits et services. En cliquant sur « Accepter », j'accepte l'utilisation des cookies telle qu'elle est décrite plus en détail dans la Politique d'Utilisation des Cookies de Houzz. Je peux rejeter les cookies non essentiels en cliquant sur « Gérer mes préférences ».