1. Sous-sol
  2. Matériau de Sol: liège

164 idées déco de sous-sols avec un sol en liège

Sussex Basement
Sussex Basement
Dimension Design, Build, Remodel Inc
Specialties: Large fridge with convection oven. Glass front cabinets. Cork floors
Exemple d'un grand sous-sol tendance semi-enterré avec un mur gris, un sol en liège et un sol multicolore.
Sienna Street
Sienna Street
Pizzale Design Inc.
Mike Chajecki www.mikechajecki.com
Inspiration pour un grand sous-sol traditionnel enterré avec un mur gris, une cheminée ribbon, un sol en liège, un manteau de cheminée en métal et un sol marron.
Basement Utility Super Storage
Basement Utility Super Storage
Kitchen Studio Monterey
Who says Utility rooms need to be boring? These homeowners needed several storage solutions and had an unfinished basement just waiting for their personal touches. First off - they needed a utility sink located near their laundry appliances. Second they needed wine storage, general storage and file storage. They found just what they were looking for with custom cabinetry by Dewils in their Fenix slab door featuring nanotechnology! A soft touch, self-healing and anti-fingerprint finish (Thermal healing of microscratches - cool!) Interior drawers keep their wine organized and easy to access. They jazzed up the white finish with Wilsonart Quartz in "Key West", colorful backsplash tile in ocean hues and knobs featuring starfish and wine grapes.
Seattle "Box" Remodel
Seattle "Box" Remodel
NRC HOMES
We dug down into the basement floor to achieve 9'0" ceiling height. Now the space is perfect for entertaining, whether your tastes run towards a drink at the home bar, watching movies on the drop down screen (concealed in the ceiling), or building a lego creation from the lego pieces stored in the bins that line two walls. Architectural design by Board & Vellum. Photo by John G. Wilbanks.
Chagrin Falls Basement
Chagrin Falls Basement
Northeastern Residential
great space to entertain. This dry bar adds needed storage for entertaining in this fabulous basement renovation.
Cette image montre un grand sous-sol semi-enterré avec un mur beige et un sol en liège.
Basement Renovation
Basement Renovation
Stayci Fast, New England Staging & Interiors
Refaced stone fireplace with Venatino Bianco Granite. Cork flooring.
Cette photo montre un très grand sous-sol chic donnant sur l'extérieur avec un mur gris, un sol en liège, une cheminée standard et un manteau de cheminée en pierre.
Basement / EXPANDING DOWN UNDER
Basement / EXPANDING DOWN UNDER
Princeton Design Collaborative
Barn Door with Asian influence Photo by:Jeffrey E. Tryon
Idées déco pour un sous-sol rétro semi-enterré et de taille moyenne avec un mur blanc, un sol en liège, aucune cheminée et un sol beige.
Craft Room in Unfinished Basement
Craft Room in Unfinished Basement
Alchemy Homes
Exemple d'un petit sous-sol chic semi-enterré avec un mur bleu, un sol en liège, aucune cheminée et un sol marron.
Basement renovation
Basement renovation
Landmark Services Inc
Our clients owned a Greek Revival home in Cambridge that was becoming too small for their growing family. Instead of moving, they decided to make use of their entire basement and create a Family Room and an adjacent Projects Room/Spare Bedroom. Finishing old basements pose several problems, chief of which is keeping the water out. So our first step was installing a waterproofing system consisting of a French drain beneath the slab and a membrane that we applied to the inside of the foundation walls. With water taken care of, their goal of making full use of this space was a success. A cork floor, plastered walls and ceilings, some nice lighting and the space feels great.
Woodview
Woodview
Ward Custom Construction, Inc.
Aménagement d'un grand sous-sol classique donnant sur l'extérieur avec un mur vert, un sol en liège, une cheminée standard, un manteau de cheminée en brique et un sol marron.
Basement Facelift- Lancaster PA
Basement Facelift- Lancaster PA
TK Building & Design, LLC
Inspiration pour un petit sous-sol traditionnel enterré avec un mur beige, un sol en liège, aucune cheminée et un sol marron.
Work Out Gym Basement in Barrington Hills
Work Out Gym Basement in Barrington Hills
Advance Design Studio, Ltd.
This 1930's Barrington Hills farmhouse was in need of some TLC when it was purchased by this southern family of five who planned to make it their new home. The renovation taken on by Advance Design Studio's designer Scott Christensen and master carpenter Justin Davis included a custom porch, custom built in cabinetry in the living room and children's bedrooms, 2 children's on-suite baths, a guest powder room, a fabulous new master bath with custom closet and makeup area, a new upstairs laundry room, a workout basement, a mud room, new flooring and custom wainscot stairs with planked walls and ceilings throughout the home. The home's original mechanicals were in dire need of updating, so HVAC, plumbing and electrical were all replaced with newer materials and equipment. A dramatic change to the exterior took place with the addition of a quaint standing seam metal roofed farmhouse porch perfect for sipping lemonade on a lazy hot summer day. In addition to the changes to the home, a guest house on the property underwent a major transformation as well. Newly outfitted with updated gas and electric, a new stacking washer/dryer space was created along with an updated bath complete with a glass enclosed shower, something the bath did not previously have. A beautiful kitchenette with ample cabinetry space, refrigeration and a sink was transformed as well to provide all the comforts of home for guests visiting at the classic cottage retreat. The biggest design challenge was to keep in line with the charm the old home possessed, all the while giving the family all the convenience and efficiency of modern functioning amenities. One of the most interesting uses of material was the porcelain "wood-looking" tile used in all the baths and most of the home's common areas. All the efficiency of porcelain tile, with the nostalgic look and feel of worn and weathered hardwood floors. The home’s casual entry has an 8" rustic antique barn wood look porcelain tile in a rich brown to create a warm and welcoming first impression. Painted distressed cabinetry in muted shades of gray/green was used in the powder room to bring out the rustic feel of the space which was accentuated with wood planked walls and ceilings. Fresh white painted shaker cabinetry was used throughout the rest of the rooms, accentuated by bright chrome fixtures and muted pastel tones to create a calm and relaxing feeling throughout the home. Custom cabinetry was designed and built by Advance Design specifically for a large 70” TV in the living room, for each of the children’s bedroom’s built in storage, custom closets, and book shelves, and for a mudroom fit with custom niches for each family member by name. The ample master bath was fitted with double vanity areas in white. A generous shower with a bench features classic white subway tiles and light blue/green glass accents, as well as a large free standing soaking tub nestled under a window with double sconces to dim while relaxing in a luxurious bath. A custom classic white bookcase for plush towels greets you as you enter the sanctuary bath. Joe Nowak
New Modern House 1
New Modern House 1
WERK | Building Modern
Basement at North Bay - Architecture/Interiors: HAUS | Architecture For Modern Lifestyles - Construction Management: WERK | Building Modern - Photography: The Home Aesthetic
Viola E
Viola E
Prodigy Homes Inc.
Karen Jackson Photography
Cette photo montre un grand sous-sol tendance donnant sur l'extérieur avec un mur gris, un sol en liège et aucune cheminée.
Ville St. Laurent Bungalow Basement
Ville St. Laurent Bungalow Basement
Renovation Ernst Hellrung
Playroom/family room with insulated cork floor for young children's comfort. Ernst Hellrung
Idée de décoration pour un petit sous-sol vintage avec un mur gris, un sol en liège et un sol marron.
Basement Utility Super Storage
Basement Utility Super Storage
Kitchen Studio Monterey
Who says Utility rooms need to be boring? These homeowners needed several storage solutions and had an unfinished basement just waiting for their personal touches. First off - they needed a utility sink located near their laundry appliances. Second they needed wine storage, general storage and file storage. They found just what they were looking for with custom cabinetry by Dewils in their Fenix slab door featuring nanotechnology! A soft touch, self-healing and anti-fingerprint finish (Thermal healing of microscratches - cool!) Interior drawers keep their wine organized and easy to access. They jazzed up the white finish with Wilsonart Quartz in "Key West", colorful backsplash tile in ocean hues and knobs featuring starfish and wine grapes.
Work Out Gym Basement in Barrington Hills
Work Out Gym Basement in Barrington Hills
Advance Design Studio, Ltd.
This 1930's Barrington Hills farmhouse was in need of some TLC when it was purchased by this southern family of five who planned to make it their new home. The renovation taken on by Advance Design Studio's designer Scott Christensen and master carpenter Justin Davis included a custom porch, custom built in cabinetry in the living room and children's bedrooms, 2 children's on-suite baths, a guest powder room, a fabulous new master bath with custom closet and makeup area, a new upstairs laundry room, a workout basement, a mud room, new flooring and custom wainscot stairs with planked walls and ceilings throughout the home. The home's original mechanicals were in dire need of updating, so HVAC, plumbing and electrical were all replaced with newer materials and equipment. A dramatic change to the exterior took place with the addition of a quaint standing seam metal roofed farmhouse porch perfect for sipping lemonade on a lazy hot summer day. In addition to the changes to the home, a guest house on the property underwent a major transformation as well. Newly outfitted with updated gas and electric, a new stacking washer/dryer space was created along with an updated bath complete with a glass enclosed shower, something the bath did not previously have. A beautiful kitchenette with ample cabinetry space, refrigeration and a sink was transformed as well to provide all the comforts of home for guests visiting at the classic cottage retreat. The biggest design challenge was to keep in line with the charm the old home possessed, all the while giving the family all the convenience and efficiency of modern functioning amenities. One of the most interesting uses of material was the porcelain "wood-looking" tile used in all the baths and most of the home's common areas. All the efficiency of porcelain tile, with the nostalgic look and feel of worn and weathered hardwood floors. The home’s casual entry has an 8" rustic antique barn wood look porcelain tile in a rich brown to create a warm and welcoming first impression. Painted distressed cabinetry in muted shades of gray/green was used in the powder room to bring out the rustic feel of the space which was accentuated with wood planked walls and ceilings. Fresh white painted shaker cabinetry was used throughout the rest of the rooms, accentuated by bright chrome fixtures and muted pastel tones to create a calm and relaxing feeling throughout the home. Custom cabinetry was designed and built by Advance Design specifically for a large 70” TV in the living room, for each of the children’s bedroom’s built in storage, custom closets, and book shelves, and for a mudroom fit with custom niches for each family member by name. The ample master bath was fitted with double vanity areas in white. A generous shower with a bench features classic white subway tiles and light blue/green glass accents, as well as a large free standing soaking tub nestled under a window with double sconces to dim while relaxing in a luxurious bath. A custom classic white bookcase for plush towels greets you as you enter the sanctuary bath. Joe Nowak
Mid-Century Raised Ranch Remodel
Mid-Century Raised Ranch Remodel
The Artisans Group, Inc.
Winner of the 2018 Tour of Homes Best Remodel, this whole house re-design of a 1963 Bennet & Johnson mid-century raised ranch home is a beautiful example of the magic we can weave through the application of more sustainable modern design principles to existing spaces. We worked closely with our client on extensive updates to create a modernized MCM gem. Extensive alterations include: - a completely redesigned floor plan to promote a more intuitive flow throughout - vaulted the ceilings over the great room to create an amazing entrance and feeling of inspired openness - redesigned entry and driveway to be more inviting and welcoming as well as to experientially set the mid-century modern stage - the removal of a visually disruptive load bearing central wall and chimney system that formerly partitioned the homes’ entry, dining, kitchen and living rooms from each other - added clerestory windows above the new kitchen to accentuate the new vaulted ceiling line and create a greater visual continuation of indoor to outdoor space - drastically increased the access to natural light by increasing window sizes and opening up the floor plan - placed natural wood elements throughout to provide a calming palette and cohesive Pacific Northwest feel - incorporated Universal Design principles to make the home Aging In Place ready with wide hallways and accessible spaces, including single-floor living if needed - moved and completely redesigned the stairway to work for the home’s occupants and be a part of the cohesive design aesthetic - mixed custom tile layouts with more traditional tiling to create fun and playful visual experiences - custom designed and sourced MCM specific elements such as the entry screen, cabinetry and lighting - development of the downstairs for potential future use by an assisted living caretaker - energy efficiency upgrades seamlessly woven in with much improved insulation, ductless mini splits and solar gain
Porcupine Trail Basement
Porcupine Trail Basement
Copperstone Kitchens and Renovations
Idée de décoration pour un sous-sol tradition semi-enterré et de taille moyenne avec un mur gris, un sol en liège, aucune cheminée et un sol multicolore.
Fourth Avenue Basement
Fourth Avenue Basement
Clear
Josh Ladouceur Photograhphy Tungsten Renovations
Cette photo montre un sous-sol montagne enterré et de taille moyenne avec un mur gris et un sol en liège.
Vous recherchez des idées déco pour rénover votre sous-sol avec un sol en liège ou aménager votre sous-sol ? Grâce à Houzz, découvrez les 164 photos des meilleurs décorateurs, architectes et artisans, dont Dimension Design, Build, Remodel Inc et Advance Design Studio, Ltd.. Parcourez une multitude de photos de décoration et d'aménagement dans de nombreux styles et coloris. Sauvegardez facilement toutes vos idées déco de sous-sol avec un sol en liège dans un dossier d'idées ou contactez le professionnel ayant réalisé le projet qui vous a inspiré pour qu'il vous conseille sur les nouvelles tendances déco. Inspirez-vous des plus belles photos de sous-sols avec un sol en liège trouvées sur Houzz et faites le plein d'idées pour tous vos projets de rénovation et d'aménagement de maison.
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

En continuant à naviguer sur ce site ou à utiliser cette application, j'accepte que le groupe Houzz utilise des cookies ou d'autres technologies similaires pour améliorer ses produits et services, me proposer du contenu pertinent et personnaliser l'expérience utilisateur. En savoir plus.