Houzz Logo Print

Inspiration de sous-sols

Browning Drive
Browning Drive
Grove CollectiveGrove Collective
Idée de décoration pour un sous-sol bohème.
Trouvez le bon professionnel près de chez vous
Trouvez les meilleurs professionnels de la rénovation sur Houzz
Temptation Gray Bar
Temptation Gray Bar
Thyme & Place Design LLCThyme & Place Design LLC
When my client had to move from her company office to work at home, she set up in the dining room. Despite her best efforts, this was not the long-term solution she was looking for. My client realized she needed a dedicated space not on the main floor of the home. On one hand, having your office space right next to the kitchen is handy. On the other hand, it made separating work and home life was not that easy. The house was a ranch. In essence, the basement would run entire length of the home. As we came down the steps, we entered a time capsule. The house was built in the 1950’s. The walls were covered with original knotty pine paneling. There was a wood burning fireplace and considering this was a basement, high ceilings. In addition, there was everything her family could not store at their own homes. As we wound though the space, I though “wow this has potential”, Eventually, after walking through the laundry room we came to a small nicely lit room. This would be the office. My client looked at me and asked what I thought. Undoubtedly, I said, this can be a great workspace, but do you really want to walk through this basement and laundry to get here? Without reservation, my client said where do we start? Once the design was in place, we started the renovation. The knotty pine paneling had to go. Specifically, to add some insulation and control the dampness and humidity. The laundry room wall was relocated to create a hallway to the office. At the far end of the room, we designated a workout zone. Weights, mats, exercise bike and television are at the ready for morning or afternoon workouts. The space can be concealed by a folding screen for party time. Doors to an old closet under the stairs were relocated to the workout area for hidden storage. Now we had nice wall for a beautiful console and mirror for storage and serving during parties. In order to add architectural details, we covered the old ugly support columns with simple recessed millwork panels. This detail created a visual division between the bar area and the seating area in front of the fireplace. The old red brick on the fireplace surround was replaced with stack stone. A mantle was made from reclaimed wood. Additional reclaimed wood floating shelves left and right of the fireplace provides decorative display while maintaining a rustic element balancing the copper end table and leather swivel rocker. We found an amazing rug which tied all of the colors together further defining the gathering space. Russet and burnt orange became the accent color unifying each space. With a bit of whimsy, a rather unusual light fixture which looks like roots from a tree growing through the ceiling is a conversation piece. The office space is quite and removed from the main part of the basement. There is a desk large enough for multiple screens, a small bookcase holding office supplies and a comfortable chair for conference calls. Because working from home requires many online meetings, we added a shiplap wall painted in Hale Navy to contrast with the orange fabric on the chair. We finished the décor with a painting from my client’s father. This is the background online visitors will see. The last and best part of the renovation is the beautiful bar. My client is an avid collector of wine. She already had the EuroCave refrigerator, so I incorporated it into the design. The cabinets are painted Temptation Grey from Benjamin Moore. The counter tops are my favorite hard working quartzite Brown Fantasy. The backsplash is a combination of rustic wood and old tin ceiling like porcelain tiles. Together with the textures of the reclaimed wood and hide poofs balanced against the smooth finish of the cabinets, we created a comfortable luxury for relaxing. There is ample storage for bottles, cans, glasses, and anything else you can think of for a great party. In addition to the wine storage, we incorporated a beverage refrigerator, an ice maker, and a sink. Floating shelves with integrated lighting illuminate the back bar. The raised height of the front bar provides the perfect wine tasting and paring spot. I especially love the pendant lights which look like wine glasses. Finally, I selected carpet for the stairs and office. It is perfect for noise reduction. Meanwhile for the overall flooring, I specifically selected a high-performance vinyl plank floor. We often use this product as it is perfect to install on a concrete floor. It is soft to walk on, easy to clean and does not reduce the overall height of the space.
Schmitt Basement Transformation
Schmitt Basement Transformation
Environments by DesignEnvironments by Design
Our clients live in a country club community and were looking to renovate their unfinished basement. The client knew he wanted to include a gym, theater, and gaming center. We incorporated a Home Automation system for this project, providing for music playback, movie watching, lighting control, and security integration. Our challenges included a short construction deadline and several structural issues. The original basement had a floor-to-ceiling height of 8’-0” with several columns running down the center of the basement that interfered with the seating area of the theater. Our design/build team installed a second beam adjacent to the original to help distribute the load, enabling the removal of columns. The theater had a water meter projecting a foot out from the front wall. We retrofitted a piece of A/V acoustically treated furniture to hide the meter and gear. This homeowner originally planned to include a putting green on his project, until we demonstrated a Visual Sports Golf Simulator. The ceiling height was two feet short of optimal swing height for a simulator. Our client was committed, we excavated the corner of the basement to lower the floor. To accent the space, we installed a custom mural printed on carpet, based upon a photograph from the neighboring fairway of the client’s home. By adding custom high-impact glass walls, partygoers can join in on the fun and watch the action unfold while the sports enthusiasts can view the party or ball game on TV! The Visual Sports system allows guests and family to not only enjoy golf, but also sports such as hockey, baseball, football, soccer, and basketball. We overcame the structural and visual challenges of the space by using floor-to-glass walls, removal of columns, an interesting mural, and reflective floor surfaces. The client’s expectations were exceeded in every aspect of their project, as evidenced in their video testimonial and the fact that all trades were invited to their catered Open House! The client enjoys his golf simulator so much he had tape on five of his fingers and his wife informed us he has formed two golf leagues! This project transformed an unused basement into a visually stunning space providing the client the ultimate fun get-a-away!
ASC With A Slice of Glam
ASC With A Slice of Glam
Amy Storm & CompanyAmy Storm & Company
Aménagement d'un petit sous-sol classique enterré avec un mur noir et du papier peint.
Stunning & Unique Oak Hill Basement Remodel
Stunning & Unique Oak Hill Basement Remodel
Moss Building & DesignMoss Building & Design
This Oak Hill basement remodel is a stunning showcase for this family, who are fans of bright colors, interesting design choices, and unique ways to display their interests, from music to games to family heirlooms.
Industrial Urban Loft Basement
Industrial Urban Loft Basement
Distinctive Interior DesignsDistinctive Interior Designs
Cette photo montre un sous-sol industriel de taille moyenne et semi-enterré avec un mur blanc, sol en stratifié, une cheminée standard, un manteau de cheminée en bois, un sol marron et poutres apparentes.
Basement Finish
Basement Finish
Karen Luce DesignsKaren Luce Designs
Basement Finish with a wet bar, bunkbed room, bathroom design, stage
Exemple d'un grand sous-sol industriel donnant sur l'extérieur avec un bar de salon, un mur gris, un sol en vinyl, un poêle à bois, un manteau de cheminée en carrelage, un sol marron et du lambris de bois.
Brooklyn Heights Rec Room
Brooklyn Heights Rec Room
Filament Architecture Studio, PLLCFilament Architecture Studio, PLLC
The rec room is meant to transition uses over time and even each day. Designed for a young family. The space is a play room,l guest space, storage space and movie room.
Model Home at Village at Seven Desert Mountain - Golf Simulator
Model Home at Village at Seven Desert Mountain - Golf Simulator
Drewett WorksDrewett Works
The subterranean "19th Hole" entertainment zone wouldn't be complete without a big-screen golf simulator that allows enthusiasts to practice their swing. The Village at Seven Desert Mountain—Scottsdale Architecture: Drewett Works Builder: Cullum Homes Interiors: Ownby Design Landscape: Greey | Pickett Photographer: Dino Tonn https://www.drewettworks.com/the-model-home-at-village-at-seven-desert-mountain/
Basement with Murphy Bed
Basement with Murphy Bed
Innovative Design BuildInnovative Design Build
Cette image montre un grand sous-sol traditionnel donnant sur l'extérieur avec un bar de salon, un mur blanc, un sol en vinyl, un sol beige et du papier peint.
Погреб в загородном доме
Погреб в загородном доме
DonoluxDonolux
Дизайнер телепроекта «Фазенда» превратил 14-метровую подсобку в столовую и облагородили погреб под ней. В комнате получилось нежная и одновременно праздничная атмосфера, а в погребе теперь стоит удобная система хранения и безопасное экономичное светодиодное освещение! В проекте погреба-кладовой, использованы два двухметровых светильника DL18506C200WW40, выполненные из алюминиевого профиля. Светильники обеспечивают световой поток в 5280 люменов (эквивалентно 300 ваттам), позволяющий создать комфортное яркое освещение в абсолютно темном подземном помещении. Такие светильники можно покрасить по желанию в любой цвет по палитре RAL, но в данном проекте корпус не стали окрашивать, оставили полированную алюминиевую поверхность не тронутой.

Inspiration de sous-sols

Ninja and Art Room
Ninja and Art Room
Smart PlayroomsSmart Playrooms
Kids' basement - modern kids' room idea in Greenwich, Connecticut - Houzz
Idées déco pour un sous-sol contemporain.
3
France
Personnaliser mon expérience à l'aide de cookies

Houzz utilise des cookies et d'autres technologies de suivi similaires pour personnaliser mon expérience utilisateur, me proposer du contenu pertinent et améliorer ses produits et services. En cliquant sur « Accepter », j'accepte l'utilisation des cookies telle qu'elle est décrite plus en détail dans la Politique d'Utilisation des Cookies de Houzz. Je peux rejeter les cookies non essentiels en cliquant sur « Tout rejeter » ou « Gérer mes préférences ».